Annonce
Middelfart

EventC aflyser koncert lørdag aften: Uvejr sætter stopper for aftenens musik

Lørdag eftermiddag kunne publikum nyde Musicalkoncert på Kasernen. Men lørdag aftens koncert Under stjernerne - en hyldest til Seebach og Jævnstrøm på Kasernen måtte aflyses på grund af frygten for uvejr. Foto: Dorte Brandsen
Annonce

Fredericia: EventC ser sig nødsaget til at aflyse lørdag aftens koncert i gården på Bülows Kaserne. Årsagen er vejret.

- Vi er super kede af det, siger direktør i EventC Ulrich Nikolaisen om aflysningen.

Lørdag eftermiddag står EventC bag "Musicalkoncert på Kasernen", som bliver afviklet i det smukkeste solskin, men ifølge DMI er et uvejr på vej ind over Danmark vestfra, og det byder på risiko for regnskyl og torden.

EventC har rådført sig med både DMI og Trekantbrand i forhold til, hvad man kan forvente vejrmæssigt i Fredericia og på den baggrund valgt at aflyse aftenens koncert "Under stjernerne - en hyldest til Seebach & Jævnstrøm på Kasernen".

- Vi har fokus på, koncerter skal være en god oplevelse for alle - både for gæster, kunstnere og frivillige - ja alle. Men der er frygt for lynnedslag. Det er ærgerligt og træls at skuffe nogen, men det er sådan, verden er, siger Ulrich Nikolaisen.

Koncerten skulle være foregået fra kl. 18-22 - i det tidsrum DMi advarer om uvejr. EventC oplyser, at alle billetkøbere får betaling retur fra billet.dk i den kommende tid. Koncerten var udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce