Annonce
Sport

European Tour holder fast i udelukkelse af Olesen

Ben Stansall/Ritzau Scanpix
Ifølge en talsmand fra European Tour er Thorbjørn Olesen udelukket fra golfturneringer, så længe sagen kører.

At sagen om Thorbjørn Olesens opførsel på et fly fra USA til England skal afgøres i en retssag om fem måneder, ændrer ikke på, at danskeren er udelukket fra golfturneringer på European Tour.

Det oplyser en talsmand fra European Tour i en skriftlig udtalelse og gentager dermed budskabet fra golfarrangøren fra tidligere.

- Thorbjørn Olesen forbliver suspenderet fra European Tour, mens sagen pågår. Da der er tale om et juridisk anliggende, kommenterer vi ikke yderligere, siger talsmanden.

Thorbjørn Olesen erklærede sig fredag formiddag uskyldig i de tre forhold, han er tiltalt for, ved en høring i Isleworth Crown Court i det vestlige London.

Dermed står det klart, at sagen skal afgøres i en retssag, der begynder 11. maj næste år.

Olesen er tiltalt for "sexual assault on a female", hvilket dækker over berøring af seksuel karakter uden samtykke, "assault by beating ", som i engelsk lov dækker over et overfald af mindre grov karakter, samt for at være beruset på flyet.

Ved fredagens høring, der blot varede omkring ti minutter, skulle Olesen forholde sig til hver af de tre anklager, der blev læst op i retssalen.

Olesen besvarede alle med "ikke skyldig".

Sagen begyndte for mere end fire måneder siden, da Olesen 29. juli blev anholdt i lufthavnen Heathrow efter en flyvetur fra Nashville til London.

Han blev afhørt af politiet, og kort efter blev han officielt tiltalt for de tre forhold.

European Tour meddelte tidligt i forløbet, at Olesen vil være suspenderet, indtil sagen er afsluttet. PGA Tour har offentligt støttet European Tours beslutning og udelukket Olesen fra PGA-turneringer.

Olesen er en del af European Tour, men ikke fast medlem af PGA Tour.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tag skraldet

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Der hviler en dyne af angst over Seden efter brandattentater

1995 To gange i løbet af december har ukendte gerningsmænd sat ild til Seden Skole nordøst for Odense. Nu venter beboerne kun på den næste ulykke. En beboer, der ønske at være anonym, fortæller, at der ligger en dyne af angst over lokalsamfundet. Han fortæller om trusselsbreve, afpresning af personalet på skolen og panik blandt lærerne. Flere har angiveligt følt sig tvunget til at blive hjemme fra skolen. - Der har været trusler om flere ildspåsættelser, og det tager vi alvorligt. Men borgerne i området har ingen grund til at være bange, siger lederen af politiets områdekontor, Jørn Hestelund. Han mener, at det handler om skoletrætte elever, der på den måde forsøger at gøre sig interessante. 1970 Ved rejsegildet i går på de nye lufthavnsbygninger i Odense blev der ikke lagt skjul på, at arbejdet er langt mere forsinket, end man kunne have forudset. I virkeligheden skulle bygningerne have stået færdige for længst, men nu er lufthavnen under tag og vil til foråret kunne åbne i fuldt omfang. Det var en stor lettelse, da man for et halvt år siden kunne tage en del af de nye bygninger i brug og dermed befri passagerne for at skulle vente i et telt. Rejsegildet i går omfatter ekspeditionsbygning, kontroltårn, cafeteria og køkkenregioner. Når det nye tårn tages i brug til foråret, installeres et nyt system, der gør det muligt at foretage flere operationer ved lav skyhøjde og dermed undgå flere aflysninger. 1945 På grund af det glatte føre er der i Odense sket en række ulykker, der krævede ambulancehjælp Således blev Falcks ambulance tilkaldt i morges kl. 8.30 til hjørnet af Læssøegade og Hunderupvej, hvor fru Brøchner Hansen, Hannerupgaardsvej 23, var styrtet med cyklen, hvorved hun havde brækket den ene arm og pådraget sig en hjernerystelse. I går eftermiddags måtte Falcks ambulance til Vestergade 96, hvor fru Ingeborg Gadbjerg, Lahnsgade 16, var faldet så uheldigt, at hun forslog hovedet og den ene arm. Hun førtes til skadestuen, og samme sted bragtes træindustriarbejder Th. Nielsen, Rødegaardsvej 82, der var blevet kvæstet ved på cykel at være tørnet sammen med en bil i Nørregade.

Annonce