Annonce
Middelfart

Europa-turné udskydes et år: Amerikanske Aerosmith spiller i Middelfart til næste sommer

Sommerens planlagte koncert med Aerosmith i Middelfart er udskudt til juni næste år. Pr-foto: Zack Whitford
De amerikanske verdensstjerner spiller under Lillebæltsbroen 17. juni 2021 - efter at coronakrisen har stukket en kæp i hjulet for dette års planlagte Europa-turné.
Annonce

Middelfart: De 15.000 mennesker, som har købt billet til Aerosmith's planlagte koncert under Lillebæltsbroen den 21. juli bliver ikke snydt, selv om de amerikanske verdensstjerner har aflyst deres Europaturné på grund af coronaudbruddet. Bandet har nemlig besluttet at gennemføre turnéen til næste år med stop i Middelfart den 17. juni.

Det fortæller en tydelig glad formand for Rock Under Broen, Bent Frandsen.

- Nu har vi endelig sikret os en ny dato, så ingen går glip af den kæmpe oplevelse, vi alle havde set frem til. På vegne af hele holdet kan jeg ikke sige tak nok for den opbakning, vi har mødt i den her svære tid. At få et så stort navn til vores område har været helt fantastisk, så da vi var nødt til at opgive koncertdatoen i juli 2020, var det virkelig en mavepuster for os, siger Bent Frandsen.

Han har, siden den nye dato for nogle dage siden endelig lå fast, været en meget lettet mand og glædet sig til at kunne offentliggøre nyheden.

- Vi har holdt sammen, og vi er lykkes med at finde en løsning under coronakrisen. Med den støtte vi får fra alle jer i lokalområdet, har vi en mulighed for også fremover at kunne levere flere af de virkelig store koncertoplevelser, fortsætter Bent Frandsen.

Det ligger samtidig fast, at Rival Sons og Electric Guitars varmer op umiddelbart før, Aerosmith går på scenen i Middelfart næste år.

Annonce

Mulighed for at sælge sine billetter

Bent Frandsen oplyser, at billetter købt til koncerten den 21. juli 2020 kan benyttes til koncerten den 17. juni 2021.

Er man ikke i stand til at deltage i 2021, vil der være mulighed for at sætte sin billet til salg på arrangørens billetbørs fra mandag den 8. juni og 14 dage frem.

- I denne periode, hvor der er billetter til salg på billetbørsen, vil der ikke blive solgt billetter fra vores normale salgsside, dermed får alle, der har behov for at sælge deres billet, en god chance for at få den solgt, siger Bent Frandsen.

Billetterne til årets koncert er solgt til 695 kroner stykket plus gebyr, og det vil også være prisen til næste års koncert. Men kun indtil 1. oktober, hvor billetten stiger med 200 kroner.

- Udgiften til bandet er steget i den nye kontrakt, derfor er vi nødt til at hæve prisen, forklarer Bent Frandsen.

Billetsalget på billet.dk begynder på mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce