Annonce
Middelfart

Et velkendt ansigt: Ny halinspektør er på plads i Brenderup Aktivitetscenter

Christian Bejlegaard Thomsen har som ung dyrket gymnastik og spillet fodbold i Brenderup, hvor han er født og opvokset. Privatfoto
Christian Bejlegaard Thomsen er valgt blandt 28 ansøgere og vender nu hjem efter 10 år væk fra sin hjemegn.

Brenderup: 28-årige Christian Bejlegaard Thomsen er ny halinspektør i Brenderup Aktivitetscenter. Han afløser 50-årge Kim Andersen, der efter fem succesrige år denne sommer blev headhuntet til inspektørstillingen i det nyetablerede Idrætscenter Midtfyn.

Formanden for Brenderup Aktivitetscenter, Søren Christensen, fortæller, at centerets nye chef er valgt blandt et stærkt felt på 28 ansøgere.

For mange er det nye ansigt i aktivitetscenteret slet ikke så nyt.  Christian Bejlegaard Thomsen vender efter 10 i eksil i Aarhus hjem til Brenderup, hvor han er født og opvokset og både har dyrket gymnastik og spillet fodbold.

Annonce

Han har også arbejdet i Dagli’Brugsen i Brenderup, været lærervikar på Anna Trolles og Harndrup skoler og bestyrelsesmedlem og instruktør i Brenderup Motion, som han var en af initiativtagerne til.

Christian Bejlegaard Thomsen har taget en kandidatgrad i idræt på Aarhus Universitet og er desuden uddannet som fysiurgisk massør og sportsbehandler. Senest har han været efterskolelærer på Onsild Idrætsefterskole og timelærer på Ollerup Højskole.

Købte hus før jobbet

Christian Bejlegaard Thomsen fortæller, at beslutningen om at flytte retur faktisk blev truffet, før han søgte stillingen.

- Min kæreste og jeg havde netop købt vores drømmehus i Brenderup, da jeg så stillingsopslaget. At jeg så ovenikøbet efterfølgende fik jobbet, er jo ekstra heldigt, fortæller den nybagte halinspektør, der også er uddannet brandmand.

Han mener, at hans akademiske baggrund med fokus på idræt kombineret med hans egen lyst til at dyrke sport er et godt fundament for de opgaver, han skal løse.

- Den ene ting er selve driften af hallen, hvor jeg skal sikre de bedst mulige rammer for brugerne. Jeg skal samtidg bidrage med nye, sportslige events for at skabe yderligere liv i centeret, og det føler jeg mig godt rustet til, siger han og føjer til, at kærestens interesse for rytme- og springgymnastik også hamonerer fint med det nye job.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Efter gigantisk skattekrav: Direktør for krakket olieselskab risikerer konkurskarantæne

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Læser undrede sig over lurende oversvømmelse: Nu må kommunen til pumperne

Assens For abonnenter

Tidligere Jægerkorps-chef og oberst har slået sig ned på Vestfyn: - Hvis vi ville, kunne vi rende nøgne rundt

Erhverv

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Odense Håndbold For abonnenter

Odense Håndbold leverede en storkamp i Györ - tæt på halvt mirakel i Champions League

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Nordfyn For abonnenter

Succes med individuelle hensyn på plejehjemmet: 79-årige Bodil vælger at få ordnet negle hver 14. dage

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Assens

Knud og Sophia rejste fra Grønland for at drive lokal campingplads: - Vi vil løfte den til det niveau, som den fortjener

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Faaborg-Midtfyn

Se video: Først var robotten medvært i Natholdet - Nu skal den sikre hygiejnen på hospitaler i hele verden

Odense For abonnenter

Forhåbentlig er der stille om natten: Politikere har givet grønt lys til byggeri af 20 nye boliger klos op ad kirkegård

Nyborg

Store mængder regn forsinker byggeri af omstridt præstegård: - Vi tager ikke nogen chancer, når det handler om skimmelsvamp

Annonce