Annonce
Albaniserien

Et underholdende opgør mellem giftige hold ender 4-5

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Morud IF indkasserede et nederlag på 4-5 i søndagens kamp mod Bogense G & IF.

Fynsserien, mænd, Morud IF-Bogense G & IF 4-5 (2-3).

Morud IF tabte på hjemmebane 4-5 til Bogense G & IF og måtte dermed forlade banen uden point efter søndagens kamp.

Nederlaget var det tredje i træk og det femte i sæsonen for Morud IF i Fynsserien, mænd.

Morud IFs mål blev scoret af Anders E. Pedersen (6), Kristian Kaspersen (15), Mads Thomsen (79) og Alexander Jørgensen (90).

Efter hjemmekampen ligger Morud IF nummer 13 med ni point og en samlet målscore på 18-29 efter ti spillede kampe ud af 30. Bogense G & IF ligger nummer syv med 15 point og en samlet målscore på 28-26.

Bogense G & IFs () fik gult kort.

Morud IFs træner har følgende kommentar:

- En fed kamp med en masse nerve og fight, som Bogense desværre var bedre til end os. Vi kom ellers foran 2-0 på to flotte mål. Derefter forærede vi dem så to mål på individuelle fejl. Bogense knoklede benhårdt og fik scoret til 2-3, så vi gik lidt slukørede til pause. Anden halvleg startede vi godt, men i stedet for at udligne scorede de på et indlæg, som aldrig måtte være blevet farligt. Vi pressede fint på, men fik så et tyndt gult kort og det straffede Bogense prompte til 2-5. Derefter sad vi .

Fra Bogense G & IFs træner lyder det:

- Det vigtigste var, at vi fik sejren. Men jeg er lidt utilfreds med, at vi efter at føre 5-2, var ved at smide sejren. Vi blev lidt for passive og så blev det unødvendigt spændende til sidst, erkendte Bogenses træner, Lars Spinner Hansen.

Morud IFs næste kamp spilles lørdag den 12. oktober kl. 15:00 på udebane mod Svendborg fB, der ligger nummer fem i rækken med 16 point.

Bogense G & IF skal også på banen lørdag den 12. oktober kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Dalum IF, der ligger nummer fire i rækken med 17 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Sommerhuse er revet væk i sommerferien: - Vi var helt nede på gulvet, og så kom vi hurtigt op igen

Annonce