Annonce
Nyborg

Et strejf af Thailand: Ny restaurant åbner i Korsgade

Nutsaron Sipkhe Nattie (tv.) og Prathumwan Dakhom Ring glæder sig til at kunne servere autentisk thailandsk mad til nyborgenserne. Foto: Maria Frellesen Pedersen
De to veninder bag Thai Food glæder sig til at kunne servere autentisk thailandsk mad fra Bangkok-området, når de slår dørene op til deres nye restaurant inden længe.

Nyborg: Selv om der i forvejen ligger et hav af restauranter og takeaway-muligheder i Korsgade, er der alligevel en kategori, som endnu ikke har indtaget gaden: Klassisk, autentisk thaimad.

Men hvis alt går efter planen, kan nyborgenserne fra den 29. april se frem til at kunne spise og hente thaimad fra den nye Thai Food, der åbner i Korsgade 8.

Det er veninderne Prathumwan Dakhom Ring og Nutsaron Sipkhe Nattie, der sammen har valgt at åbne restauranten.

Annonce
Hvis alt går efter planen, åbner restauranten den 29. april. Foto: Maria Frellesen Pedersen

De har længe haft en drøm om at have deres eget sted, hvor de kunne servere klassiske thailandske retter for andre end deres familie.

- Jeg elsker at lave og spise thailandsk mad, og så havde jeg også brug for at prøve noget nyt og andet, lyder det fra Nutsaron Sipkhe Nattie, der de seneste ni år har arbejdet på Nyborg Sygehus.

Et job, som hun tager orlov fra et år for at få forretningen i Korsgade på benene.

En travl tid

Indtil videre er det planen, at det udelukkende er de to veninder, der skal lave alt maden og stå i forretningen, som kommer til at have åbent fra klokken 16-20 hver dag. Med tiden håber de dog, at der kan ansættes en mere, så de også får mulighed for at holde fri engang i mellem.


Lige nu glæder jeg mig bare til at servere thailandsk mad til nyborgenserne og snakke med en masse mennesker.

Prathumwan Dakhom Ring


Ved siden af jobbet som kok i den nye restaurant, skal Prathumwan Dakhom Ring nemlig også passe Baan Bua Wellness i Nørregade.

- Lige nu er det planen, at jeg kommer til at massere om formiddagen og stå i Thai Food om eftermiddagen og aftenen. Så må vi se, hvor længe jeg kan holde til det, men lige nu glæder jeg mig bare til at servere thailandsk mad til nyborgenserne og snakke med en masse mennesker, fortæller Prathumwan Dakhom Ring.

Hvis det lykkes at blive færdige med restauranten til torsdag den 29. april, vil det i første omgang kun være til takeaway, men med tiden er det planen, at der kan være 10-12 siddende gæster i restauranten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce