Annonce
112

Et par sko skabte forvirring: Stor udrykning til formodet drukneulykke

Mølledammen i Haarby blev tirsdag aften badet i blå blink, da man frygtede, at der var sket en drukneulykke. Det var heldigvis ikke tilfældet. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Annonce

Haarby: Et par efterladte sko ved bredden ved Mølledammen i Haarby gjorde, at der tirsdag aften klokken 20.28 blev tilkaldt både politi, beredskab og dykkere.

- Der var en, der gik forbi søen nede ved rensningsanlægget i Haarby, og den person så, at der stod et par sko ved kanten, og det så mærkeligt ud, syntes vedkommende, fortæller Kim Renner, der er indsatsleder ved Beredskab Fyn.

Derfor blev både beredskabet og Fyns Politi tilkaldt til stedet.

- Vi var selvfølgelig ude at kigge på det, og vi kunne umiddelbart ikke se noget. Samtidig var der en anden lokal, der havde set skoene stå der i flere dage.

- Det endte med, at politiet sendte deres drone i luften med et varmefølsomt kamera og overfløj søen et par gange. Men der var ikke noget at finde, siger Kim Renner.

Derfor kunne både beredskab, dykkere og politi pakke sammen igen, efter det blev konstateret, at der heldigvis ikke var sket en drukneulykke i Mølledammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Kerteminde

At blive voksen

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Danmark

Udenlandske turister fravælger Danmark: Venstre opfordrer til at fjerne seksdages-regel omgående

Annonce