Annonce
Sydfyn

Et helt nyt guitar-eventyr på Sydfyn

Guitarist Steffen Schackinger underviser fra august på Oure Kostgymnasium. PR-Foto
Vil du nørde dit guitarspil og blive undervist af en af verdens bedste guitarister, mens du tager din studentereksamen? Oure Kostgymnasium slår fra august dørene op til et helt nyt Guitar Lab.

Oure: En af verdens bedste guitarister Steffen Schackinger får til august en drøm opfyldt sammen med forsanger og guitarist i Ibens, Carsten Lykke. De står i spidsen for Skolerne i Oures nye Guitar Lab, som bliver en del af musiklinjen på Oure Kostgymnasium.

Det fortæller Skolerne i Oure i en pressemeddelelse.

De to erfarne guitarister håber at kunne skabe drømmen for enhver ung guitarist: Tre år med fuldt fokus på guitarspillet, detaljerne, teknikken og passionen for instrumentet. De vil give eleverne en unik mulighed for at specialisere sig som guitarister og tilbyder et enestående læringsmiljø for det unge menneske, der udover at gennemføre en STX-eksamen, også har et brændende ønske om at udvikle sig som en guitarist ud over det sædvanlige.

Annonce

- Oure er kendt for blandt andet at huse dygtige håndboldspillere. De fleste unge talenter i håndboldhallerne rundt omkring i Danmark ved, at hvis du vil noget med din håndbold, er Oure det rette sted at søge hen. Sådan ser vi også gerne, at det bliver indenfor guitar-verdenen. Vi er mere end klar til at tage de unge menneskers guitar-niveau og passion til next level i vores nye Guitar Lab, fortæller Steffen Schackinger.

Bliv undervist af en af de allerbedste

Undervisningen på Oure Kostgymnasiums Guitar Lab bliver koordineret af Steffen Schackinger, som tidligere er kåret som verdens 15. bedste guitarist af det britiske musikmagasin Guitar on the Edge og som her i januar er aktuel med ny musik.

Steffen er ikke bare en sublim guitarist men også en erfaren, ydmyg og empatisk underviser med et skarpt blik for den enkeltes elevs tekniske og musikalske potentiale og udfordringer. En treårig uddannelse med Steffen som mentor giver en unik mulighed for at få udviklet sig som guitarist.

Det nye Guitar Lab bliver drevet i tæt samarbejde med Carsten Lykke, som ikke lægger skjul på, at han igennem årene har været misundelig på Steffen Schackingers hurtige fingre og sublime evner på guitaren.

- Da Steffen blev ansat på Oure, gik jeg jo selv rundt og troede, at jeg var en fed guitarist, men så så jeg Steffen spille. Jeg indrømmer gerne, at jeg både blev lidt misundelig og lidt irriteret. Den der dygtighed var på en måde meget modsat min egen mere naivistiske tilgang til det instrumentale og sangskrivning, fortæller Carsten Lykke om den første tid, de to guitarister kendte hinanden.

Der gik dog ikke længe for misundelsen ændrede sig til noget andet.

- Efterhånden fandt jeg ud af, at selvom Steffen var så utrolig med en guitar, så var han stadig et ydmygt menneske, som også anerkendte min musikalitet. Nu er min misundelse blevet erstattet med en følelse af at være totalt privilegeret over at arbejde sammen med en musiker, der er så dygtig, fortæller Ibens-forsangeren i pressemeddelelsen.

Som elev på Oure Guitar-Lab vil man også blive præsenteret for en række andre prominente gæstelærere, ligesom man vil være en vigtig del af musikmiljøet sammen med de andre elever på musiklinjen. Her er de fleste elever fokuseret på at arbejde med deres eget potentiale inden for sangskrivning og instrumentale færdigheder, samtidig med, at de får erhvervet sig en mere alsidig musikalsk grunduddannelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

14-årige Mikkel sprang ud som Amalie: Nu er hun landskendt på tv - Det var overvældende og kom som et chok

Nordfyn For abonnenter

Kan en pædagog erstatte en SOSU?: Nordfynsk plejecenter tester mulig løsning på problematisk personalemangel

Navne

Ung præst vender næsen hjemad: - Jeg glæder mig til at slå rod med min kone og børn

Odense

FærdselsuheldRingvejen: To personbiler kørt sammen

Politiet har ingen fartmålinger: Alligevel er Lars' Tesla beslaglagt på sjette måned

OB For abonnenter

OB's fodbolddirektør Björn Wesström viser kløgt og har allerede spillet sine første kort med stor tydelighed

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Faaborg-Midtfyn

De ansatte får al skraldet: Hvorfor spare i så vigtig en afdeling?

Middelfart

500 kilo er forsvundet op i den blå luft: Har du set Bjarnes kvie?

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Erhverv

Der kommer ikke flere specialiteter fra Jan og Tine: Tirsdagsmaden fortsætter dog i ny version

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed gennem 36 år skifter ejere: Der bliver brug for flere hænder

Faaborg-Midtfyn

Ø-familie beder om hjælp: Vil du være med til at finansiere et øko-landbrug på Lyø?

Annonce