Annonce
Nordfyn

Et godt år for Otterupløbet

Masser af løbere til den 31. udgave af Otterupløbet. Foto: Emil Hermann
590 tilmeldte løbere og flere tilskuere end normalt, oplyser løbsleder

Otterup: Otterupløbet er en stor begivenhed, der hvert år trækker mange løbere og tilskuere til atletikstadion ved boldklubben, hvor løbet skydes i gang.

De sidste to år er 537 og 545 løbere stillet op til start, men til den 31. udgave, der blev afviklet lørdag, var tallet noget højere end normalt, fortæller løbsleder Hanne Jensen.

- Vi kom op på 590 tilmeldte, og derudover stillede omkring 50 børn op til vores børneløb. Rågelund Efterskole i Odense NØ meldte pludselig ind med 100 ekstra løbere, da det løb, de plejede at være med til, ikke blev til noget i år.

Nislevgård Efterskole, Rågelund Efterskole og Otterupløberne var i år nogle af de største hold, der stillede op til Otterupløbet.

Hanne Jensen bemærkede også, at der i år var større opbakning til løberne.

- Jeg synes, at der var mange flere tilskuere, end hvad der plejer at være.

Annonce
Løbere i alle størrelser får luftet lungerne. Der er to distancer at vælge imellem - fem og ti kilometer. Foto: Emil Hermann

Skoleklasser deltager

Fire lokale skoleklasser i Otterup deltog i skoleløbet, som også er en del af Otterupløbet. De klasser, der løb flest kilometer på 10 deltagere, fik en belønning.

- Der var 1500, 1000 og 500 kroner til klassekassen til de tre bedste samt en vandrepokal. Vi sender også invitationer ud til andre skoler i hele Nordfyns Kommune, men det er kun de lokale, der møder op, konstaterer Hanne Jensen.

Otterup Realskole stillede op med en klasse, Sletten Skole afdeling Skovløkke med en klasse og Sletten Skole afdeling Nordvest med to klasser.

Otterup Håndboldklub, Otterup Bold- og Idrætsklub, Otterup Gymnasterne og Otterupløberne er arrangører af Otterupløbet. Lokale sponsorer er flinke til at støtte op om det sunde og traditionsrige arrangement.

Fælles opvarmning på atletikstadion, inden løberne sendes ud på asfalten i Otterup og omegn. Foto: Emil Hermann
Løbsleder Hanne Jensen holder overblikket i skurvognen i målområdet. Foto: Emil Hermann
Armene bliver strukket, inden der skal ud og løbes. Foto: Emil Hermann
Så gik starten. Foto: Emil Hermann
Mange løbere og mange tilskuere i Otterup i forbindelse med Otterupløbet. Foto: Emil Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce