Annonce
Odense

Et fedtet løb venter søndag

Crossløbene er populære på Fyn. Søndag løbes det sjette løb af 10 i området omkring Rismarksbroen i Odense. Foto: Gorm Johansen/DGI
Serien af fynske crossløb er nået til Næsby, hvor der er garanti for en fedtet og pløret oplevelse.
Annonce

Der er garanti for at få mudder på skoene og formentlig også en pæn del af løbetøjet, når der søndag den 19. januar afvikles crossløb i Næsby. Løbet er det sjette løb i Bevæg dig for livets crossløbsserie på Fyn. En serie der med cirka 750 tilmeldte til de hidtidige løb allerede har slået rekord.

- Crossløbene er for løbere i alle aldre og på alle niveauer. De er blevet en tradition på Fyn, og de bliver mere og mere populære. Mange kan godt lide at deltage i organiserede løb, da det giver dem motivation til at fortsætte træningen i vinterhalvåret. Og fordi løbene afholdes forskellige steder på Fyn, får man nye udfordringer og naturoplevelser hver gang, fortæller Julie Faurholt Pedersen, der er løbekonsulent hos DGI Fyn.

- Ruten i Næsby bliver også en natursmuk oplevelse med bakker, så pulsen kommer op. Man løber af både grusstier, hestespor og singletrack spor. Det kan blive en meget fedtet og pløret løbeoplevelse, men den nye rute, som vi har med i år, vil helt sikkert også blive en natursmuk løbeoplevelse, siger Kim Vinsten fra Næsby Motion, der er en af de 10 fynske klubber, og søndagens arrangør.

Løbet afvikles på en rundstrækning på 4,2 kilometer med start og mål fra det grønne område under Rismarksbroen. Løber man den lange rute med to runder, går starten 9.45. Ellers er det klokken 11.00. Det er muligt at møde op på dagen, men hvis man forhåndstilmelder sig på DGIs hjemmeside er det halv pris - 50 kroner for at deltage.

Foruden Næsby Motion er det NGIF Gymnastik & Atletik, Langeskov Løb & Motion, Sct. Hans'erne, Korup IF, Svendborg Gymnastikforening, Faaborg Ski- & Motionsklub, Munke Mose Motion, Multi Motion Assens og Hesselager Forenede Sportsklubber, der er med i serien.

Se mere på www.dgi.dk/crossløbfyn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce