Annonce
Nyborg

Et af Danmarks største indoor bike events – Ørbike - reddet på målstregen

Ørbike samler hvert år cirka 1000 cykelglade deltagere. Arkivfoto: Jens Wognsen
Ørbike Eventet har arbejdet hele sommeren - eventet var truet på livet af manglen på cykler.

Nyborg: Ørbike Eventet, der er et af landet 3 største events af sin art, er blevet reddet på målstregen.

Ørbike støtter op de lokale foreninger, der hjælper til på dagen samt Børnecancerfonden gennem Team Rynkeby Odense.

Eventet er afhængig af cykler udefra og har hidtil haft held med at lave lokale aftaler med fitness centre.

Men Fitness World besluttede på landsplan i foråret, at kæden ikke ville udlåne til events udenfor "huset" længere. Efter fire års godt samarbejde med lokale fynske og et enkelt jysk center.

- Jeg vil gerne takke Fitness World stort for samarbejdet. Vi smækker ikke med døren, men husker samarbejdet for det gode, siger eventets ansvarlige leder, Jesper Sørensen.

Annonce

Ny aftale

De seneste to år har de store events haft glæde af at få 100 cykler stillet til rådighed kvit og frit fra den danske producent Bodybike International A/S med hovedsæde i Frederikshavn sammen med den danske distributør Fitness Engross A/S.

Disse cykler var ude til 4-5 events og kunne så sælges som demo-modeller med rabat.

Fitness Engross A/S og Bodybike International har nu indgået en ny aftale med Ørbike og de to øvrige events

Første event i sæsonen er Ørbike lørdag 9. november. Eventet nu får hele 200 af de 290 cykler, man har behov for, fra Bodybike og Fitness Engross.

Herudover er der ved at blive lavet aftaler for de øvrige 90 cykler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce