Annonce
Nordfyn

Et år senere: Mobil sauna til 70.000 kroner bortført for anden gang

Traileren, som saunaen står på, var sikret med noget nær den dyreste trailerlås, der kan opdrives. Alligevel lykkedes det for gerningsmændene at bryde låsen op. Privatfoto
For næsten præcist et år siden fik foreningen Friluftsliv og Sauna Nordfyn bortført deres mobile sauna. Sidst blev den fundet i Odense. Nu er den igen væk.

Nordfyn: Skulle man et eller andet sted spotte ovenstående mobile trailer - enten kørende eller holdende - vil det være en god ide at kontakte Fyns Politi.

Saunaen tilhører foreningen Friluftsliv og Sauna Nordfyn. Den har en værdi af cirka 70.000 kroner. Mandag aften, cirka klokken 22.00, blev den bortført fra dens placering på Nyhave ved Skåstrup Strand.

Det samme skete for næsten præcist et år siden. Dengang medvirkede artikler med tilhørende billeder på fyens.dk til, at en mand tilfældigvis så traileren stå - lidt gemt ad vejen - ved et hus i Odense.

Annonce

Søren Andkjær fra Friluftsliv og Sauna Nordfyn håber selvfølgelig på en ligeså lykkelig slutning denne gang.

Sporet slutter

Mistanken samler sig om en rød varebil, som er blevet set i området. Saunaens godt gemte GPS-tracker blev sidst sporet til et sted syd for Fjelsted. Men der slutter sporet.

Søren Andkjær kan frygte, at det er lykkes tyvene at finde GPS-trackeren, så de ikke længere kan spores på den måde. Politiet er på sagen, og saunaen er efterlyst. Den er så stor og så iøjnefaldende, at den vil vække opsigt, hvor den end ses. Den har, som man kan se på billedet, en skorsten og påskriften "Friluftsliv og Sauna Nordfyn".

- Vi vil rigtigt gerne have vores sauna tilbage, siger Søren Andkjær i håbet om, at nogle vil reagere, skulle de få øje på den.

Den er ikke forsikret, da forsikringsprisen i givet fald ikke ville stå mål med dens samlede værdi. Den benyttes det meste af året, mest i vinterhalvåret, af omkring 25 familier i området, hvor den står - eller rettere stod...

Bliver den ikke fundet, vil det mildest talt være trist og træls og et hårdt anslag mod det fællesskab, der er opbygget, med saunaen som omdrejningspunkt.

Bliver den ikke fundet, vil det mildest talt være trist og træls og et hårdt anslag mod det fællesskab, der er opbygget, med saunaen som omdrejningspunkt.

Hvis du ser den forsvundne sauna, kan du enten kontakte Fyns Politi eller Søren Andkjær på telefon 6011 3438.

Annonce
Odense For abonnenter

Rekordresultat i gourmetrestaurant: - Vi har været dygtige, vi har haft rigtig mange gæster

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Sydfyn For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Middelfart

Ejby manglede en tradition - nu står frivillige sammen om at skabe den

Sport For abonnenter

Odense Håndbold kan score DM-guldet på festdag - men holdet og Mie Højlund må forvente modtræk

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Nyborg

Har lige åbnet med take away: Nu ryger skiltet i Facaderådet

Odense For abonnenter

21-årig sprang om på bagsædet under kørsel: Kørte ind i politibil

For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Odense For abonnenter

Madanmeldelse: Et brag af en aften HOS Hemme og Spolum

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Kerteminde

Ny runde hærværk mod biler i midtbyen: Nogen har set sig gal på sidespejle

Odense For abonnenter

Søren Lundgaard købte hus i 2013, og letbanen blev brugt som salgsargument: - Jeg tænkte bare, 'det bliver pissegodt for vores huspris'

Assens

Hans på en vild mission: Han kører Fyn rundt på et døgn - og den gamle knallert fra 1974 ville ikke starte

Annonce