Annonce
Assens

Et år med parkeringskontrol: - Jeg undgår Assens så meget, jeg kan

Mogens Andersen er ikke glad for p-vagterne. Foto: Janus Fabricius Nielsen
Assens er den by i kommunen, hvor parkeringsselskabet P-Nord for alvor har slået til. Helt specifikt på Østergade er der delt mange bøder ud siden november 2018. Avisen har spurgt folk på gaden, hvad de mener om parkeringskontrollen.

Mogens Andersen fra Turup

- P-vagterne ligger jo nærmest på lur og jagter folk. De slår hårdt ned.

- Det er også derfor, at jeg undgår Assens så meget, jeg kan. For man kan næsten være sikker på, at man får en bøde. Jeg har desværre min bankforbindelse her, så derfor bliver jeg nødt til at komme her. Men så frygter jeg da også, at hvis mødet trækker lidt ud, så er der helt sikkert en bøde i ruden.

- Jeg synes, det er alt for voldsomt. Det må da også gå ud over handlen her, for der er da alternativer til butikkerne i Assens. Så ja, jeg kommer her kun, når jeg skal noget i banken.

Solveig Jeppesen

- Før var det jo rent anarki og folk holdt på kryds og tværs, som det passede dem. Det er blevet meget mere ordnet hernede, efter at der er kommet p-vagt på.

- Jeg tror desværre, at vi ikke selv kan styre det, hvis vi ikke bliver ramt på pengepungen. Så jeg synes, det er fint.

- De er her rigtig meget - også i weekenden. Men man kan jo også bare overholde reglerne, så er der ingen problemer. Men det er ærgerligt, hvis p-vagterne er for meget efter folk.

Marianne Hansen fra Assens

- Det er rigtig fint her nu. Før var det jo ren kaos hernede, hvor folk parkerede, som det passede dem.

- Det er godt, at vi har parkeringsvagter, synes jeg, for hvis de ikke er her, så skal man bare se, hvad der så sker.

(Kommunen har brugt 133.000 kroner på at have parkeringsvagter. Hvad synes hun om det?): - Jamen, det er jo ingenting i forhold til, hvad de bruger på så mange andre ting, så det synes jeg er fint nok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce