Annonce
Odense

Esmeralda og ungerne gav den gas

Skolebørnene gav den som nordlys til et af numrene.

Tina Buchholtz holdt styr på 315 skolebørn op til koncert

- Og så er vi stille - og så er vi helt stille.

Tina Buchholtz har endnu ikke klædt om til rollen som heksen Esmeralda, for klokken 14.14 er hun ved at slutte prøverne med 315 skolebørn fra Fyn i Sct. Jørgens Hallen.

Det Fynsk Forårsstævne for skolekor er i gang, og børnene har vinket med bånd som små nordlys og sunget med på 10 swingende numre dagen igennem. Uden problemer, men ind i mellem med lidt hovedpine på grund af det intense forløb.

Men når deres musiklærer fra skolen så har tilbudt at køre dem hjem til folkeskolen, valgte de nu alligevel at fortsætte.

- Og husk en tabt kazoo er en mistet kazoo, så put den i jeres taske, formaner Tina Buchholtz med tanke på de farvede plastinstrumenter.

- Hun har håndteret 315 børn en hel dag uden problemer, men børnene bliver godt trætte, siger musikpædagog Birgitte Momme fra Odense Musikskole - skolen, som står for arrangementet.

- Børnene er rigtig godt forberedt ude fra skolerne, tilføjer Torstein Danielsen fra Odense Musikskole.

Også musikerne trænger til en pause her tre kvarter før den åbne prøve for forældre og bedsteforældre. Orkestret er besat med bas, guitar og trommer af unge musikere fra MGK plus Tina Bucholtz pianist Henrik Tue Bjerg fra Aarhus. Men de tager sig en bidbrød og lidt vand - ligesom ungerne.

Tina Buchholtz dirigerede de 315 børn gennem 10 sange inden den åbne prøve i Sct. Jørgens Hallen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce