Annonce
Sport

Esbjerg-træner kræver defensive forstærkninger

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Esbjerg-træner Lars Olsen vil have nye spillere til defensiven efter et skuffende efterår.

Esbjerg led søndag eftermiddag et sviende nederlag til Randers, da holdet fra Vestjylland tabte med 0-3 til kronjyderne i efterårets sidste spillerunde.

Dermed har holdet lukket mål ind i 19 af efterårets i alt 20 superligakampe, og derfor mener cheftræner Lars Olsen, at vinterpausen skal bruges på at forstærke defensiven.

- Vi kan selvfølgelig træne os til at blive bedre i defensiven, men når det ikke lykkes, må vi kigge på alternativer, og som jeg ser det, så skal vi have styrket defensiven, siger Esbjerg-træneren.

Olsen mener, at det handler om at starte kampene bedre, så vestjyderne ikke lukker tidlige mål ind, som det var tilfældet mod Randers, hvor Esbjerg allerede måtte indkassere et mål efter otte minutters spil.

Får holdet lukket af i defensiven, så er Olsen ikke i tvivl om, at offensiven også kommer til at levere bedre præstationer på banen.

- Jeg er sikker på, at sådan som vi træner, så skal vi nok få lavet de mål fremad banen, hvis vi kan holde vores eget rent, siger han.

Sportschef Jimmi Nagel antyder også, at klubben kigger på defensive forstærkninger.

- Vi holder selvfølgelig øjne og ører åbne, men jeg vil ikke sætte nogle bestemte positioner på.

- Når det er sagt, så er det klart, at vi snart skal til at finde ud af at spille kampe uden at lukke mål ind, siger Jimmi Nagel.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce