Annonce
Sport

Esbjerg forstærker offensiven med georgier og ghaneser

Sportsdirektør Ted van Leeuwen præsenterer georgieren Budu Zivzivadze i Esbjerg.

Esbjerg er nu oppe på at have hentet fem udenlandske spillere til forårets nedrykningskampe i Superligaen.

Superligaklubben Esbjerg har været særdeles aktive i januars transfervindue, og knap to døgn før vinduets lukning er der flere nyheder fra klubben.

De to offensivspillere Budu Zivzivadze og Emmanuel Oti Essigba er således hentet ind, oplyser Esbjerg i en pressemeddelelse.

Georgieren Budu Zivzivadze skifter på en permanent aftale til vestjyderne fra den georgiske klub FC Samtredia. Aktuelt er den 22-årige spiller ligatopscorer i Georgiens bedste fodboldrække.

- Budu kan både spille i front og på venstre kant, han er venstrebenet, hurtig, teknisk og fysisk stærk.

- Vi har måttet betale en beskeden afståelse til hans tidligere klub, og dette er en fantastisk mulighed for at se ham spille på et højere niveau, siger Esbjergs sportsdirektør, Ted van Leeuwen.

Ghaneseren Emmanuel Oti Essigba lejes i portugisiske Braga. Lejeaftalen løber til sæsonens udgang.

Han er 20 år og beskrives som en typisk kantspiller med høj fart. Ifølge Esbjerg slog han under et træningsophold i Liverpool klubbens fartrekord, som tidligere tilhørte Raheem Sterling.

Esbjerg har i transfervinduet hidtil solgt og afgivet seks danske spillere og hentet fem udenlandske spillere ind i truppen i form af to grækere, to georgiere og en ghaneser.

Den udvikling er der en forklaring på.

- Kunne vi have hentet danske spillere af den samme kvalitet til prisen, ville vi have gjort det straks, men det har ikke været muligt.

- Jeg kan konstatere, at atmosfæren i omklædningsrummet med de nye spillere, der allerede er en del af truppen, er meget bedre end før, siger Ted van Leeuwen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Odense

Truede med at sætte ild i betjente: 19-årig kvinde erkender at have sat ild i papir og plastikplanter i Plantorama

Annonce