Annonce
Trekantområdet

Erritsøs nye ketsjercenter skyder op i 2021

Erritsø Idrætscenter får blandt andet også et nyt indgangsparti, som kan ses på denne visualisering. Arkitekt Annette Billund viste planerne frem for nyligt ved et møde i idrætscentret.
Arbejdet med det 40 millioner kroner store løft af Erritsø Idrætscenter er allerede i gang. De nye tennishaller skyder først op i 2021.

Erritsø: De to nye tennishaller, som er på vej i Erritsø, kommer ikke med i første runde af den 40 millioner kroner store renovering af Erritsø Idrætscenter (EIC).

Men formanden for EIC's bestyrelse, Anders Axø, håber, at arbejdet med ketsjer-centret kan serves i gang i foråret 2021.

- Planen er, at vi til maj kan lave en udbudsrunde, og at vi kort tid derefter kan komme i gang. Det kan ikke gøres hurtigere, siger Anders Axø.

Annonce

Noget for de unge

Torsdag aften var der informationsmøde om renoveringerne og forbedringerne i Erritsø Idrætscenter. Pengene er afsat i forbindelse med det udvidede anlægsbudget i dette corona-år.


Et godt input var behovet for cykelparkering. Kan der gøres noget for, at det bliver attraktivt og sikkert at have cyklen stående her. Det er vi gået i tænkeboks med.

Anders Axø, halformand


50-60 fremmødte hørte om renoveringen af svømmehallen, som løber frem til uge 42. Desuden var der nyt om planerne for et nyt indgangsparti, tennishaller og satsningen på e-sport, og arkitekt Annette Billund fremviste tegninger for projektet.

Udvidelsesplanerne lå klar i skuffen, efter at EIC har arbejdet med visionerne i mange år.

- Vi argumenterede for, hvorfor vi har satset på de områder. Det handlede blandt andet om padel-tennis og e-sport. Vi vil gerne tage medansvar for, at der er noget for alle aldersgrupper, også de unge mennesker. Folk var meget positive, fortæller Anders Axø, som også modtog flere konstruktive indspark.

- Et godt input var behovet for cykelparkering. Kan der gøres noget for, at det bliver attraktivt og sikkert at have cyklen stående her. Det er vi gået i tænkeboks med, siger Anders Axø.

Annonce

Klubhus sendt i udbud

Svømmehals-renoveringen er som nævnt i gang, og næste punkt bliver byggeriet af EGIF Rugbys nye klubhus på den anden side af den nuværende bane. I bygningen bliver der også adgang til toiletfaciliteter og bolde for EGIF's fodboldspillere.

- Projektet er sendt i udbud, og vi forventer svar i begyndelsen af september, siger Anders Axø.

Det nye indgangsparti kommer også i udbud i uge 34. Men der er som nævnt lidt længere udsigter for de to nye tennishaller, som vil indeholde fire padel-tennisbaner og almindelige tennisbaner. Det kræver nemlig lokalplan-ændringer og høringsfaser, før ketsjercentret kan opføres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce