Annonce
Sydfyn

Erling Jepsen taler med Simon Kvamm om selvkritik

Forfatter Erling Jepsen skal mødes med musikeren Simon Kvamm i samtalen "Om iscenesættelse og selvkritik".

Forfatter Erling Jepsen skal mødes med musikeren Simon Kvamm i samtalen "Om iscenesættelse og selvkritik"

Annonce

Den danske forfatter og dramatiker Erling Jepsen fik sit litterære gennembrud med romanen "Kunsten at græde i kor", hvor han blotlagde en stor del af sit privatliv. Hans forfatterskab tager ofte udgangspunkt hans barndom i Gram i Sønderjylland. Han fortæller om fortielser og familien set gennem et barns øjne. Hans romaner omhandler ofte tunge emner som incest og alkoholmisbrug, men tit fortalt med satirisk lune. Udover hans gennembrudsroman er "Frygtelig Lykkelig" og "Med venlig deltagelse" filmatiseret. Som dramatiker har Erling Jepsen skrevet skuespil som "En farlig mand" og "Muhammed Ali svigter aldrig".

Erling Jepsen skal mødes i samtale med den danske musiker og komiker Simon Kvamm. Han er forsanger i bandet Nephew, men med sit nye soloprojekt "Vandmand" har han valgt at lukke op til sin inderste kerne. Både Erling Jepsen og Simon Kvamm kender til iscenesættelse og selvkritik som en del af deres kunstneriske projekter. De skal blandt andet tale om, hvor grænsen går mellem, hvordan man tager sig ud som henholdsvis kunstner og privatperson.

Moderator er musiker, komponist, tv-vært og forfatter Kristian Leth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Debat

Mit digitale åndedræt

Annonce