Annonce
Sport

Eriksen vil vænne sig til vildt flyvende bold

Christian Eriksen og Lasse Schöne (med ryggen til) spiller lidt på samme facon. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Christian Eriksen har det fint med hold, der dækker i zoner og giver plads

ANAPA: Den danske VM-stjerne Christian Eriksen har det godt med at spille mod britiske hold. Sådan var det i hvert fald mod Irland og for nogle år siden mod England.

- Australien vil kæmpe for at komme tilbage i gruppen mod os. De var gode mod Frankrig også på bolden, selv om de også spiller simpelt. Det er op til dem, hvordan de vil spille mod mig. De optræder meget struktureret og kommer med lidt ekstra fysik. Men med hollandsk træner vil de gerne spille med bolden, siger Eriksen om nyansatte Bert van Marwijk, der blev ansat for nylig efter Ange Postecoglou.

Bert van Marwijk er dog kendt for en stram defensiv ligesom han var det som hollandsk landstræner i 2010, da hollænderne tabte VM-finalen til Spanien.

- Det er vel lidt tilfældigt, at det er gået ekstra godt for mig mod britiske hold. Da jeg spillede for Ajax, havde vi det godt mod engelske hold, for de spiller ofte i zone og er ikke så mands-orienterede som andre hold , siger Christian Eriksen.

- De har meget fokus på, at de ikke giver så meget plads, men måske kan det blive lidt anderledes med en hollandsk træner.

Eriksen erkender gerne, at han bøvlede lidt med bolden og ikke var helt på toppen mod Peru.

- Der er stadig plads til forbedringer. Jeg blev ikke bragt i de rigtige situationer og jeg valgte også de forkerte beslutninger. Jeg føler mig godt tilpas. Jeg er personligt ikke nervøs, for jeg kan spille fodbold, hvor end jeg er i verden. Jeg skal vænne mig til Adidas-bolden, der når først den kommer i luften, så flyver den helt vildt.

Annonce
Christian Eriksen har det normalt godt med britiske hold. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Ligesom Schöne

Han er klar til udskiftninger på holdet. Lasse Schöne som erstatning for William Kvist er allerede meldt op af landstræneren.

- Pione Sisto søger bolden noget mere og agerer selv på egen hånd, mens Martin Braithwaite løber dybt og spiller mere direkte, mens Pione vil drible lidt mere. Lasse Schöne linker jeg allerede op med til træning, selv om vi ikke længere er på klubhold sammen i Ajax og ikke har spillet sammen meget længe. Vi har lidt samme måde at spille fodbold på. Han vender fremad med kuglen og spiller fremad, sagde Eriksen og gik videre rundt på skift til offentlighedens gesandter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Annonce