Annonce
Middelfart

Eriksen kiggede forbi: Kan I slet ikke kende mig?

Christian Eriksen på besøg i Middelfart. Foto: Privat

Middelfart: Træner for MG & BK United, Pia Becker, var godt igang med at byde velkommen til årets sommerafslutning på Cruyff Court - fodboldbanen som landsholdsspiller Christian Eriksen har doneret til sin hjemby i forbindelse med kåringen som årets spiller i Ajax Amsterdam tidligere i karrieren - da en slank mand i hvid bluse og kasket pludselig dukkede op.

Og i første omgang var der faktisk ikke den store reaktion hos spillerne fra MG & BK United, der er Middelfartklubbens handicapafdeling. Så Eriksen måtte hjælpe lidt til.

- Kan I slet ikke kende mig?

Og så var isen brudt.

For spillerne fra holdet kender udmærket Christian Eriksen. Ikke bare fra tv som de fleste andre, men fra en række personlige møder med spilleren, der ikke bare har doneret banen Cruff Court, men som også har deltaget i holdets træning flere gange og har haft hele holdet inviteret til landskamp i Århus.

- Aftalen med Christian er, at han dukker op, hvis det lige passer. Jeg vidste godt, at han ville komme i går, men det havde jeg ikke sagt til nogen, selv om de havde spurgt. For de ved godt, at når vi er på Cruyff Court, så er muligheden til stede. Det er ikke så tit, vi træner dér, fortæller Pia Becker.

Christian Eriksen er hjemme på besøg i Middelfart efter selv at have været på ferie. Her ses han sammen med sønnen Alfred og MG & BK United-træner Pia Becker. Foto: Privat

Blev i tre timer

Og Christian Eriksen tog sig god tid til United-spillerne. Han blev i tre timer og agerede blandt andet dommer.

Udenfor banen kom flere tilskuere til, efterhånden som det gik op for forbipasserende, hvem det lige var, der løb rundt sammen med de unge på banen.

- Det var en fin oplevelse, og Christian tog sig som altid god tid til at skrive autografer, fortæller Pia Becker.

At fodboldverdenen sitrer for nyheder om, hvor Christian Eriksen skal spille fodbold, når ferien er forbi, er ikke gået hen over hovederne på spillerne i MG & BK United.

- Christian fik mange gode råd med sig hjem i forhold til valg af klub. Og de fleste peger mod Spanien, fortæller træneren.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
GOG

GOG-bronze - tak for støtten, publikum

Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Odense

Kritik af klima-anbefalinger: Pensionisten Per Andenæs har købt en benzinbil og har ikke råd til at skifte den ud

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Faaborg-Midtfyn

Alle sanser bombarderet: Det her museum skal nok få folk til at flytte til Faaborg

Annonce