Annonce
Assens

Erhvervspark inviterer indenfor

Palle Johansen og resten af ejerne af Erhvervspark Assens inviterer til åbent hus i lokalerne på Drejervænget i Assens. Arkivfoto: Martin Kloster

Assens: Hvad sker der egentlig inden for murene i Erhvervspark Assens på Drejervænget i Assens?

Det spørgsmål kan du få svar på torsdag 23. maj, hvor erhvervsparken holder åbent hus. Det sker fra klokken 15 til 18, hvor man kan besøge alle de 12 virksomheder, som i dag har lokaler i bygningen, der tidligere husede Interacoutics.

En af dem er Charlotte Kjær.

- Vi holder åbent hus for at vise byen, forretningsforbindelser og borgere, hvad der er sket med bygningen, siden Interacoustics lukkede. Man kan kigge inden for hos alle 12 virksomheder og se de muligheder, som er her.

- Og man kan også få stillet sin nysgerrighed om, hvordan det ser ud nu, hvis man selv har arbejdet på Interacoustics tidligere eller kender nogle, der har. Vi kan mærke, at det her hus har været vigtig for byens historie, når vi taler med folk, forklarer Charlotte Kjær om det åbne hus.

Det er de fem ejere af erhvervsparken - Palle Johansen, Henning Sørensen, Jens Sørensen, Søren F. Nielsen og Flemming Kjær - som inviterer til det åbne hus, hvor du kan besøge virksomhederne BB Service, Cabix, Charlotte Kjær, Deslers Grafisk Hus, Dine Ressourcer, kjær Vikar & Rekruttering, Lægdsgaard, Malerfirmaet Kulavig, Malermester Pernielle Hede, Sportigan Klub & Erhverv, Tera Tech og Thiesen & Ludvigsen.

Der serveres pølser, øl, vin, sodavand og kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Odense

Jeppe Aakjær eller Bendt Bendtsen

Annonce