Annonce
Erhverv

Erhvervspark gavmild: Giver gratis husleje i april

Erhvervspark Assens har tilbudt sine lejere gratis husleje i april på grund af corona-situationen.

Assens: "Det må være samfundssind". "Det er fandeme go' stil" ...

De rosende ord tikker ind i enden af det Facebookopslag, som Erhvervspark Assens sendte ud i torsdags. Erhvervsparken tilbyder nemlig sine lejere, at de kan blive fritaget for at betale husleje i april. Det skyldes, at ejerkredsen bag erhvervsparken - grundet coronakrisen - ønsker at at støtte lejere i denne særlige tid.

Den ene af ejerne af Erhvervspark Assens er entreprenør og murermester Palle Johansen. Han, siger det handler om, at man har brug for hinanden.

- Vi har besluttet os for, at vi vil stå lidt sammen omkring det her. Og så vil vi hjælpe det, vi kan. Vi har mange små lejere oppe ved os, og de er lidt inde i hårde tider, fortæller han.

- Men vi har ikke råd til at give dem gratis husleje i al evighed, men omvendt har vi heller ikke råd til, at vores lejere ganske enkelt forsvinder, fortæller Palle Johansen.

Erhvervsparken mærker tydeligt, at hverdagen i Erhvervspark Assens er noget anderledes end normalt, da mange af lejerne har valgt at arbejde hjemmefra, mens andre har måttet lukke ned grundet påbud.

Annonce

Hjælper

Han og erhvervsparkens ejerkreds vil tage en snak med de enkelte lejere og hjælpe dem med ansøgninger omkring statens hjælpepakker, hvis det er nødvendigt, oplyser Palle Johansen.

Palle Johansen siger videre, han har et andet lejemål et sted, hvor en lejer har bedt om noget udsættelse af huslejen. Det er man blevet enige om, fortæller han.

Før Erhvervspark Assens så dagens lys for et par år siden, brugte virksomheden Interacoustics lokalerne på Drejervænget i Assens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce