Annonce
Debat

Erhvervsmåling: Vi kan ikke være tilfredse med middelmådighed

Christian Trodsøe, Konservative

Lokaldebat:  Faaborg-Midtfyn kan og skal ikke være tilfreds med Dansk Industris middelmådige placering over erhvervsvenlige kommuner. Vi skal være mere ambitiøse for vores erhvervsliv og samarbejdet med embedsværket. Jeg undrer mig over borgmesterens tilfredshed med middelmådigheden fra artiklen 3. september, når vi efter år efter år er i den dårligste halvdel.

Der er brug for en kulturændring - med mere ordentlighed. Hvor vi tænker og agerer som en førende erhvervsvenlig kommune.

Christian Trodsøe, Konservative

Den nuværende kommunalbestyrelse vil tiltrække nye borgere. Derfor er det oplagt at investere i de erhvervsområder, hvor vi kan være bedre - såsom at nedbringe byggesagsbehandlingstiden, øge effektiviteten med at få personer på arbejdsmarkedet og kommunikationen mellem virksomheder og embedsfolk.

Der er brug for en kulturændring - med mere ordentlighed. Hvor vi tænker og agerer som en førende erhvervsvenlig kommune. Der skal være kortere og mere direkte kommunikation fra embedsfolkene til virksomhederne. Virksomhederne skal mødes i øjenhøjde og der skal skabes et tæt samarbejde, hvor der fokuseres på løsninger af dagligdagens udfordringer.

Annonce

I tæt samarbejde mellem virksomheder, politikere og embedsværket, skal reglerne og forordninger forsimples, så erhvervssagerne behandles simpelt og effektivt. Det politiske arbejde om at forsimple behandlingsprocessen kan ikke stå alene. Virksomheder der arbejder med problematikkerne til hverdag skal naturligvis inddrages i denne proces, således at virksomheder hurtigere kan få sin byggesag godkendt, virksomhederne hurtigere kan finde den rette nye medarbejder som går ledig.

Derfor er det sund fornuft, at investere i samarbejdet mellem kommunen og erhvervslivet. For at skabe en mere effektiv hverdag for virksomhederne, således kan kommunen få mere for pengene og flere penge til at føre velfærd for.

Målet skal være ambitiøst. Inden næste valgperiode skal Faaborg-Midtfyn være i top 30 af erhvervsvenlige kommuner i landet.

Annonce
Odense For abonnenter

Gartnerbyen vokser igen: Denne gang bliver der bygget mere end 100 nye lejeboliger

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Troede aldrig hun blev rask: Efter halvandet år med corona-senfølger snører Mette igen løbeskoene

Nordfyn For abonnenter

Peder vil være klimavenlig, men det må han ikke: - Jeg føler mig magtesløs

Assens

Rikke Louise vil hjælpe kvinder med anden etnisk baggrund til at sprænge rammerne: - Selv en lille indsats kan gøre en verden til forskel

Kultur

Sjældent har smerte føltes så smuk: Stuart A. Staples krøb under huden med ultraintim messe

OB

Se højdepunkterne: To farlige hjørnespark gjorde det onde ved OB

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Debat

Flere hænder til et trængt arbejdsmarked

Nyborg

Kommunen trækker i land om dødsulykke i børnehave: - Vi ved ikke, om der var tale om et hændeligt uheld

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Assens

Beboere på 'helt almindelig villavej' vinder landsdækkende konkurrence: - Nu har vi en anledning til at holde en vejfest

Fyn For abonnenter

Nogle bliver aldrig gældfri: Fynboer skylder milliarder - se gælden i din kommune her

Kultur

Country-kvintet talte frit fra leveren om sexisme: - Hvis ikke jeg knaldede med chefen, fik jeg ingen kontrakt

Annonce