Annonce
Middelfart

Erhvervsgrunde er snart klar: Virksomheder kan flytte ind på Middelfart Marina

Hvor mange virksomheder der kan opføres på de 4500 kvadratmeter erhvervsgrund, afhænger ganske enkelt af deres størrelse. Foto: Rasmus Henriksen
Som en del af fornyelsen af Middelfart Marina gøres der snart klar til, at en række virksomheder kan flytte ind.

Middelfart: Som en del af den ambitiøse plan for Middelfart Marina bliver der skabt 4500 kvadratmeter erhvervsgrund placeret tæt ved vandet.

Til at foretage byggemodningen er der afsat 4,5 millioner kroner, og arbejdet forventes at gå i gang om cirka 14 dage. Et projekt som ikke vil tage lang tid, fortæller trafik- og vejchef hos Middelfart Kommune Uffe Høybye.

- Virksomheder kan allerede henvende sig nu, fordi vi byggemodner hurtigere, end de kan lave byggeplaner, siger trafik- og vejchefen.

Annonce

Formålet med at skabe det nye erhvervsområde er at tilføre liv til området og tiltrække mennesker året rundt. Men der er ingen regler for, hvilken type virksomheder der kan leje sig ind på grundene.

- Vores idé og stille drøm var, at det bliver virksomheder med relation til marinaen eller havet. Det kunne være noget i stil med et firma, der reparerer motorer eller sejl eller laver kurser og naturvejledning. Men der kan i teorien også komme et advokatfirma, hvis sådan et ønsker det, siger Uffe Høybye.

Erhvervsgrundene bliver ikke sat til salg. I stedet bliver der indgået en lang lejekontrakt, som typisk vil være på 25 år eller mere. Virksomhederne vil så eje bygningerne, de måtte ønske at opføre, mens kommunen stadig vil eje grunden.

- Det er helt principielt, at vi ikke ønsker at sælge erhvervsgrundene, hvilket der ikke er tradition for at sælge ved havnearealer, forklarer Uffe Høybye.

Interesserede, der måtte ønske at flytte deres virksomhed til Middelfart Marina, er allerede nu velkomne til at kontakte Uffe Høybye, der allerede har fået flere løse henvendelser, som dog endnu ikke er mundet ud i en kontrakt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce