Annonce
Middelfart

Erhvervscenter nedlægger stilling: Souschef stopper efter 16 år

Tina Eisenhardt har været souschef ved Middelfart Erhvervscenter gennem 16 år, men skal nu ud at lede efter nye udfordringer. Arkivfoto
På grund af ønsket om en fladere organisation nedlægger Middelfart Erhvervscenter stillingen som souschef. Det betyder, at Tina Eisenhardt stopper på centret.
Annonce

Middelfart: Middelfart Erhvervscenter har valgt at nedlægge stillingen som souschef ved centret.

Det betyder, at Tina Eisenhardt stopper i sit job som souschef efter 16 år for at lede efter nye udfordringer.

Årsagen er, at Erhvervsrådet ønsker et tættere samarbejde med de andre foreninger i Nygade 2 og i forlængelse af det en fladere organisation i Middelfart Erhvervscenter. Nygade 2 er adressen, hvor Brobygning Middelfart, der er en paraplyorganisation for Middelfart Handel, Middelfart Erhvervscenter og VisitLillebælt, holder til.

Erhvervscentret takker Tina Eisenhardt for et fantastisk arbejde, hvor hun har vist engagement og flair for virksomhedernes muligheder og har skabt mange flotte resultater gennem årene.

Hun er stoppet på erhvervscentret per 20. november.

Samtidig er der kommet nye kræfter til. Per 1. oktober har Middelfart Erhvervscenter ansat Annemarie Clausen i en deltidsstilling som koordinator og backup på kontoret. Hun vil servicere hovedmailen og tage telefonen og har allerede en solid erhvervserfaring blandt andet fra entreprenørbranchen.

Derudover starter Louise Hjul Hansen i en studentermedhjælperstilling midt i januar 2021. Hun har været i praktik på Middelfart Erhvervscenter i efteråret og fortsætter i hvert fald i et års tid endnu. Louise Hjul Hansen læser til markedsføringsøkonom på IBA Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce