Annonce
Middelfart

Nyt navn men stadig krydret menu: Erfarne folk overtager populær take away-restaurant

Hafiz Ahmed Kabir er ny ejer af den indiske restaurant i Østergade i Middelfart, der har fået nyt navn, Indian Hot. PR-foto.
Den indiske restaurant i Østergade har fået nye ejere, der driver stedet videre med samme krydrede menukort.

Middelfart: Den populære indiske restaurant Begums take away på Østergade i Middelfart har fået nye ejere.

Og selv om restauranten har fået nyt navn, så er menukortet fortsat indisk.

Det er kompagnonerne Farid Nashir og Hafiz Ahmed Kabir, der nu står i Indian Hot-restauranten til dagligt.

Hafiz Ahmed Kabir, der bor i Odense, står som ejer, efter han har købt restauranten af den tidligere ejer. Han driver desuden en lignende restaurant i Vejle.

Makkerparret har ifølge Farid Nashir 12 års erfaring med indisk take away, blandt andet fra en restaurant i Kolding, som siden er blevet solgt fra.

Farid Nashir og Hafiz Ahmed Kabir har gode forventninger til stedet, der i øvrigt var nomineret i kategorien bedste café og take away i Melfar Postens nyligt afholdt awardshow Byens Bedste.

Indian Hot i Middelfart har traditionel indisk mad på menukortet, og der er også mulighed for at bestille til større selskaber.

"Til dit næste arrangement kan du byde din familie, venner, kollegaer eller gæster på en oplevelse udover det sædvanlige ved at bestille lækker veltilberedt indisk mad. Indian Hots kokke har skabt en menu med retter til enhver smag, men du kan også sammensætte din menu ud fra dine egne ønsker", skriver Indian Hot på sin facebookside.

Annonce
Ny ejer - men samme krydret menukort på Østergade i Middelfart. PR-foto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce