Annonce
Middelfart

Nyt navn men stadig krydret menu: Erfarne folk overtager populær take away-restaurant

Hafiz Ahmed Kabir er ny ejer af den indiske restaurant i Østergade i Middelfart, der har fået nyt navn, Indian Hot. PR-foto.
Den indiske restaurant i Østergade har fået nye ejere, der driver stedet videre med samme krydrede menukort.

Middelfart: Den populære indiske restaurant Begums take away på Østergade i Middelfart har fået nye ejere.

Og selv om restauranten har fået nyt navn, så er menukortet fortsat indisk.

Det er kompagnonerne Farid Nashir og Hafiz Ahmed Kabir, der nu står i Indian Hot-restauranten til dagligt.

Hafiz Ahmed Kabir, der bor i Odense, står som ejer, efter han har købt restauranten af den tidligere ejer. Han driver desuden en lignende restaurant i Vejle.

Makkerparret har ifølge Farid Nashir 12 års erfaring med indisk take away, blandt andet fra en restaurant i Kolding, som siden er blevet solgt fra.

Farid Nashir og Hafiz Ahmed Kabir har gode forventninger til stedet, der i øvrigt var nomineret i kategorien bedste café og take away i Melfar Postens nyligt afholdt awardshow Byens Bedste.

Indian Hot i Middelfart har traditionel indisk mad på menukortet, og der er også mulighed for at bestille til større selskaber.

"Til dit næste arrangement kan du byde din familie, venner, kollegaer eller gæster på en oplevelse udover det sædvanlige ved at bestille lækker veltilberedt indisk mad. Indian Hots kokke har skabt en menu med retter til enhver smag, men du kan også sammensætte din menu ud fra dine egne ønsker", skriver Indian Hot på sin facebookside.

Annonce
Ny ejer - men samme krydret menukort på Østergade i Middelfart. PR-foto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce