Annonce
Middelfart

Erfaren batterimand sætter strøm til nye og brugte el-scootere

Lars Voigt henter og bringer nye og bruge el-scootere i sin orange varevogn. Foto: Søren Gottwald
Lars Voigt importerer selv sine nye el-scootere fra Kina, de brugte finder han herhjemme og sælger videre eller lejer ud.
Annonce

Kauslunde: Absolut Kauslunde Handyscooter er navnet på et lille, nyere firma, som lever stille men godt på adressen Kirkegyden 21 mellem Kauslunde og Hyllehøj. Bag firmaet står 60-årige Lars Voigt, der gennem sine mere end 35 år som ansat hos et af landets store batterifirmaer har oparbejdet et indgående kendskab til el-scootere.

- Jeg har gennem årene leveret i tusindvis af batterier til landets producenter og forhandlere af el-scootere og dermed fået et godt indblik i den verden. Derfor begyndte jeg at købe og sælge brugte scootere, og nu er jeg også begyndt at leje dem ud, fortæller Lars Voigt, der håber at kunne leve af sit lille firma, når han på et tidspunkt stopper som batterimand.

Annonce

Kører i hele landet

Og selv om han ind til videre kun har markedsført sig "fra hånden til munden", er det gået over al forventning. I dag sælger og køber han scootere og lejer ud i det meste af landet - selv om han af praktiske grunde helst vil holde sig til nærområdet.

Lars Voigt er nu også begyndt at sælge nye åbne scootere og kabinescootere, han selv  importerer fra Kina.

Han forsøger at holde sig på et overkommeligt prisniveau, en brugt kan erhverves for 3500 kroner mens en ny koster knap 16.000 kroner hos Absolut Kauslunde Handyscooter. Den månedlige leje for en brugt starter ved 500 kroner med fuld service.

- Jeg er faktisk alt for billig, men det skal ikke være folks pengepung, der forhindrer dem i at få en el-scooter, der jo virkelig øger livskvaliteten, hvis du er dårligt gående, siger Lars Voigt.

Lars Voigts el-scootere kan ses på hans hjemmeside: www.handyscooter.dk

Lars Voigt har både åbne og lukkede el-scootere klar til levering og udlejning i Kirkegyden 21. Foto: Søren Gottwald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce