Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nej, nej og atter nej til den bro: Er vores behov vigtigere end at videregive uerstattelige værdier?

Arkivfoto: Timo Battefeld

Lokaldebat: Als-Fyn-bro? Er det ordentligt og redeligt demokrati at bruge millioner af skattekroner på at søge efter og afdække mulige fordele ved en bro og ikke bruge tilsvarende beløb på at afdække ulemper?

Hvad er de sande og blivende værdier for os mennesker, en bro eller uerstattelig enestående smuk natur? Har vi en forpligtelse til at videregive uerstattelige værdier til vores efterkommere, eller er vores behov vigtigere?

Hvem vil standse med sin trailer på vej til Tyskland for at se på Faaborg eller Sønderborg? Og hvorfor skulle man stoppe op netop der? Kan omsætning under coronapandemien hos fx henholdsvis Brugsen i Faaborg og Fleggård i Tyskland fortælle os noget om, hvordan det vil være med en bro i forhold til lokal handel?

Annonce

Kan det tænkes, at de turister, som kommer til Sydfyn, gør det for at se og nyde uspoleret natur? Kan det tænkes, at den ro, som er i området, tiltrækker flere ressourcestærke mennesker, når vi i fremtiden vil opleve flere hjemmearbejdspladser?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce