Annonce
Nyborg

Er frontpersonalets helbred ikke mere værd?

Melissa Meulengracht. Arkivfoto: Mogens Rasmussen

Der har været megen palaver om gavekort til det kommunalt ansatte personale, der har været i front under covid-19.

De forskellige partier har forsøgt at overgå hinanden i bud på gavekortets værdi, og nogle har sikkert undret sig over, hvornår kommer Enhedslisten på banen og byder endnu højere.

Det har vi ikke gjort, for i Enhedslisten ser vi simpelthen det forslag som en hån at sætte en pris på 200-750 kroner eller give et honningkagehjerte for det vigtige arbejde, disse mennesker har udført under pandemien - om det så er personalet i vuggestuerne, på plejehjemmene eller dem midt i mellem.

Er deres helbred ikke mere værd? Det er i hvert fald det signal, der bliver sendt, med dette gavekort.

I Enhedslisten mener vi, at det er langt vigtigere at fortsætte kampen for bedre forhold for personalet, hvilket vi har gjort opmærksom på tidligere. Vi vil have en ordentlig opgørelse af normeringer i daginstitutioner og SFO’er, så vi ved, hvor langt fra målsætningen vi reelt ligger.

Vi vil have en lærer og pædagog i alle klasserne i indskolingen samt to lærer i alle klasserne på mellemtrinet. Det, mener vi, er vigtigt for at løfte folkeskolen, og det giver mere og bedre forberedelsestid.

Det er desværre ikke nogen hemmelighed, at mange fravælger folkeskolen i Nyborg Kommune.

Vi vil give plejepersonalet for de ældre borgere mere tid til opgaverne og samtidig færre borgere pr. ansatte.

Desuden ønsker vi, at de ansatte så vidt muligt har faste borgere, så både personalet og de ældre ved, hvad de kan regne med. Vi skal helt simpelt forbedre arbejdsmiljøet for vores personale.

Det mener vi i Enhedslisten er den bedste tak. Og det fortjener de – corona eller ej – og det vil vi blandt andet kæmpe for, når vi igen kommer i byrådet i Nyborg!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce