Annoncørbetalt indhold

Er du single? Sådan får du verdens bedste sommer

Dette indhold er sponsoreret

Solen skinner, fuglene synger og kærestepar kysser på gaden. Kvinderne har brune ben og blomstrede kjoler og mændene spiller basket i bar overkrop. Københavnerstangen smelter og sveden drypper.

Sommeren er over os og det kan mærkes i kroppen, men denne sommer er ikke som de andre. Vi plejer at drikke os fulde i både varme dåseøl og kolde fadøl og få aflad for vores sommerkådhed med både one-night-stands og gamle flirts. Men i denne tid er tørken værre end sommeren 2018 og vores sexlegetøj skal snart have skiftet batteri - igen.

Ja, vi er singler, og det er der i og for sig hverken noget galt i eller galt med. Men hele foråret har i, der er i et forhold kunne putte med popcorn og Tiger King. Vi derimod, kunne møde hinanden på Tinder over et webcam og hvem i verden har fundet på, at det skulle være en god idé. Det at finde kan være uromantisk nok i forvejen på grund af den app.

Det kan derfor være lidt svært, at holde humøret helt op i det, eller singlestressede niveau vi normalt holder, hvor vi er vant til at tage i byen både fredag og lørdag og havde glædet os til både Heartland og Tinderbox.

Men agt dig, dit selvstændige individ, der er faktisk håb forude for din sommerferie, også selvom den muligvis ikke inkluderer svedig teltsex eller tæt øjenkontakt på et dansegulv.

Faktisk kan du nå at få verdens bedste sommer!

Det første du skal gøre, hvis du ikke allerede har gjort det, er at købe et sexlegetøj - også selvom du er en mand, og tror at sexlejetøj kun er pink dildoer, der ligner en kanin. Sexlejetøj er helt sikkert for dig også, medmindre du mangler et ribben eller det at skifte hånd sender dig i himlen. Når man ikke er i et forhold med en partner, er det bare sindssygt vigtigt, at huske at være i et forhold med dig selv. Det er ikke bare normalt, men også sundt at bruge tid alene med din krop, uanset om du er i et forhold eller ej. Det er både at løbe en tur, tage et langt bad, men også at putte under dynen en lørdag formiddag med sig selv. Sexlejetøj kan være et virkelig godt redskab, både hvis du har svært ved at få orgasme, men også til at få en endnu bedre orgasme. Man behøver langt fra at bruge den hver gang, men sexlejetøj virker godt til at kunne variere sin nydelse, men også hvis man har behov for mere undervejs.

Når først du har fået stillet dine lyster, skal du ud og opleve. Gør det du elsker, uanset om det er, at spise brunch på en café, mountainbike i skoven eller lave middag, men gør det alene. Når man er i et forhold og tager til en koncert, tager på stranden eller i IKEA gør man det sammen med hinanden og oftest snakker man ikke med andre end hinanden. Hvis man tager alene afsted og møder andre, der måske også er alene eller i en flok, så kommer man langt nemmere i snak med folk og møder mennesker, man ikke ellers ville have, hvis man var i et forhold eller ligger hjemme i sofaen og græder lidt Normal People.

Al den energi andre bruger i et forhold på at være trætte af hinanden, snerre, skændes, græde og råbe af hinanden den kan du bruge på dig selv, men fremfor at være sur på dig selv, over at du er alene, så skal du nyde det. Du bestemmer helt selv hvad der skal hænge på væggene, hvad du skal lave på søndag og hvor sent du kommer hjem. Denne sommer er en perfekt mulighed for, at finde din indre frihedsgudinde og finde ro i bare at være dig. Nu, når der ikke sker det sædvanlige i disse tider, så udnyt mulighederne og lav noget usædvanligt, vær lidt usædvanlig, vær hvem du har lyst til.

Er der en ting du altid godt har kunne tænke dig at prøve, eje, kunne, spise, vide, se, gøre? Så gør det. Lær at spille guitar, hav en trekant, begynd til golf, køb en kolonihave, gå hærvejen, tag nudes, strik en sweater, bad i bar røv, dyrk yoga, byg et fuglebur, gro tomater, køb en dildo.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.