Annoncørbetalt indhold

Er du forberedt på dit barns ankomst?

Dette indhold er sponsoreret Der er nok at tænke på som kommende forælder, og der bliver ikke mindre at tænke på, når først barnet er født. Hvis du også synes, at du har meget at forholde dig til som kommende eller nybagt forælder, så gør livet lidt lettere med en gratis babystartpakke.

Mange forældre er enige om, at det at få et barn er den største gave, man kan få i livet. Selvom det er smukt og livsbekræftende at få et barn, så kan det føles, som om der er en nærmest endeløs række af praktiske ting, som man skal forholde sig til og huske, for at ens barn får en god opvækst. Specielt i begyndelsen af barnets liv kan det være en stor omstilling for forældrene, og det kan være svært at huske det hele. Især når I netop er kommet hjem, og bare vil nyde tiden med det nye familiemedlem.

Har du husket alt, hvad dit barn har brug for?

Det er godt at planlægge og forberede sig så meget som muligt, når man har et barn på vej. Det er dog ikke altid, at barnet holder sig til den planlagte ankomst, og der kan være andre forhold der gør, at graviditeten ikke går helt efter planen. Derfor er det en fordel, hvis man tidligt har købt så meget som muligt, af de ting man får brug for i den første tid efter fødslen. Du har måske en lang liste med ting, du skal huske at købe? Hvis du synes, at du har nok at tænke på både op til og efter fødslen, så kan du gøre perioden lidt lettere med en gratis babystartpakke fra Lidl. Her får du nemlig som kommende eller nybagt forælder mange af de ting, som du skal bruge til barnet i den første tid. Produkterne er fra Lidls babyserie Lupilu, og indeholder en række ting, du som nybagt forælder skal bruge til dit barn. Blandt andet får man testvindende bleer, engangsunderlag, vådservietter, GOTS-certificeret babytøj og meget mere.

Er det vigtigt at vælge certificerede produkter?

Hvilke produkter du vælger til dit barn, er selvfølgelig op til dig som forælder. Der er dog fordele ved at vælge certificerede produkter, da du for det første ved, hvad produkterne indeholder, og samtidig undgår skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, som kan påvirke dit barns udvikling negativt. Eksempelvis er babymad fra Lupilu økologisk og hverken tilsalt sukker eller salt. Det er langt fra alt babymad som er det, og hvis det er vigtigt for dig, at dit barn undgår pesticidrester og tilsætningsstoffer, så er babymad fra Lupilu et godt valg.

Mange af de andre produkter fra serien er mærket med Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans og babytøjet er GOTS-certificeret. Disse mærkningsordninger er med til at gøre det let for dig som forælder at vælge produkter til dit barn uden kemikalier og tilsætningsstoffer, så dit barn derved får en god og sund start på livet.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.