Annonce
Assens

Er du en mand med tatoveringer? Så kan du måske blive statist

Er du en mand med tatoveringer, kan du måske blive statist i ny serie på TV2 Zulu. Arkivfoto: Kim Haugaard

Assens: Er du en mand over 18 år og har du tatoveringer? Så har du gode chancer for at blive statist i den nye tv-serie "Grow", som forventes at få premiere på TV2 Play og TV2 Zulu i 2020.

Produktionsselskabet bag den nye serie søger netop nu statister til optagelser i Assens Arrest mandag den 2. december klokken 8-18.

Statisterne skal spille indsatte i et fængsel, og hvis du har tatoveringer, er det et plus, står der i et opslag på Facebook.

Skriv en mail til caroline@rocketroadpictures.com med vellignende billede samt alder, hvis du er interesseret.

"Grow" er en spændingsserie, som handler om den nyuddannede børsmægler Adam, som vil danne Danmarks største narkokartel, men møder forhindringer på vejen. Det er brødrene Misam, Mehdi og Milad Avaz', som også har instrueret den biografaktuelle "Kollision", der står bag.

I serien medvirker blandt andre skuespillerne Andreas og Sebastian Jessen, som er brødre, samt Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Laura Drasbæk, Thomas Levin, Henrik Noël Olesen, Solbjørg Højfeldt, Susanne Storm og Jonathan Harboe.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce