Annoncørbetalt indhold

Er din privatøkonomi uoverskuelig? Læs med her og få vejledning til et større overblik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kan ikke alle sammen være revisorer eller have en uddannelse med tal og økonomi, for verden er afhængig af vores forskellige kompetencer hver især. Dette betyder også, at økonomi og ens private og personlige regnskab indimellem kan virke svært at overskue og at holde styr på. Når man mangler overblik og kontrol over sin økonomiske situation, er det ofte kilde til megen bekymring, hvilket ikke er sundt. For at få en sundere privatøkonomi og styr på tallene på kontoen, kan du læse med videre i artiklen her, hvor du får vores råd til at overskue din økonomiske situation.


Annonce

Har du optaget mere end ét lån?

Gæld lyder frygtindgydende i mange menneskers ører frygtindgydende, men behøver ikke at være det. Eftersom det er de færreste mennesker, som har penge til lave kontant betaling på investeringer eller køb som et hus eller en bil, så bliver lån også en nødvendighed. Inden man optager sine lån, bør man undersøge hvilke slags lån, der findes og passer til dig. Dette kunne eksempelvis være et samlelån, som man kan sammenligne på Lendo, og som vil gøre det mere overskueligt med dine forskellige lån. Mange mennesker har nemlig forbrugslån, en kassekredit eller en tredje lignende lånesituation og når disse lån samles, bliver det nemmere at overskue afbetalingen og at øjne gældfriheden.


Hvornår snakkede du sidst med bankrådgiveren?

Hvis man netop er på dybt vand økonomisk eller har svært ved at betale af på sin gæld, så har mange ofte også svært ved at se sin bankrådgiver i øjnene. Du skal dog huske, at din bankrådgiver også gerne ser dig have styr på finanserne og du bør derfor give din rådgiver et kald eller tage et smut forbi banken. Din bankrådgiver har med sin uddannelse, erfaring og ekspertise muligheden for at tegne og tydeliggøre din økonomiske situation for dig, men ikke nok med dette vil de også kunne komme med hjælp og assistance til at få dine bankkonti til at stå stærkere.


Har du lagt et budget? 

Din bankrådgiver kan med stor sandsynlighed være behjælpelig med at budgettere, men dette kan du også sagtens selv give dig i kast med. Når du skal lægge et budget, skal du overordnet kigge på indtægter og udgifter. Lidt groft sagt skal du sørge for ikke at have udgifter, der overstiger indtægterne, men et budget kan og bør også tage højde for afbetaling af gæld, opsparing eller noget i den dur. Dog skal øvelsen med at lægge budget gøre dig bevidst om din økonomi og dit forbrug, således at man forhåbentligt ikke mister det økonomiske overblik igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.