Annoncørbetalt indhold

Er det snyd at få hjælp til sin SRP-opgave?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Det er en stor mundfuld at skrive en SRP-opgave. Derfor er der mange, der føler, at det kan være rart med at en hjælpende hånd. Men er det snyd at få hjælp?

Det er svært at give et konkret svar på dette, da det afhænger af, hvordan du konkret får hjælp. Det kan nemlig både være snyd, men det kan også være helt problemfrit at få hjælp.

Er du i tvivl om, hvordan man skelner mellem dette, skal du blot læse med herunder. Her vil du nemlig kunne læse mere om, hvad der medfører, at der vil være tale om snyd eller ej.

Du må gerne få vejledning

Det er intet problem at få SRP hjælp, hvis der blot er tale om vejledning. Har du eksempelvis en coach eller en mentor til at give dig vejledning, er det intet problem.

Hvis du har gjort dig tanker om dette, er det derfor ikke noget, du skal lade dig stoppe i. Det kan være rigtig sundt for din opgave at få sparring og vejledning fra en coach eller mentor.

Derfor kan du selvfølgelig også være sikker på, at det er noget, der vil gøre stor gavn for din opgave.

Andre må ikke skrive opgaven for dig

Der, hvor det kan blive et problem er, hvis du får nogen til at skrive din opgave for dig. Det er nemlig ikke tilladt at lade andre skrive opgaven for dig.

Dette gør sig gældende, uanset om det er hele opgaven eller blot et enkelt afsnit. Derfor er det vigtigt, at du ikke lader nogen skrive opgaven for dig. Derimod skal du skrive hvert et anslag selv.

Som angivet herover, er der intet problem i, at du får vejledning og hjælp til, hvad du skal skrive. Det skal dog være skrevet af dig selv - og med dine egne ord.

Intet pinligt ved at få hjælp

Rigtig mange føler, at det vil være en stor hjælp at have en mentor eller coach med på sidelinjen, når de skal skrive SRP. Til trods for, at de føler dette, vælger de at undlade det.

Langt de fleste af dem, der beslutter at lade være, undlader det, fordi de synes, at det er pinligt. Det er dog vigtigt at understrege, at der intet pinligt er ved det.

Har du brug for hjælp, er det derfor vigtigt, at du ikke tøver med at få dette. Det kan nemlig være det, der gør forskellen mellem en god og dårlig karakter.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.