Annonce
Debat

Er det samme godt nok, Pia?

Elmer Philipsen og Poul Erik Svendsen fra Socialdemokratiet. Arkivfotos: Lasse Hansen og Michael Bager.

Pia Offer Madsen lover frejdigt i et læserbrev forleden, at du som vælger får mere af det samme, hvis du genvælger nuværende byrådsmedlemmer - fra begge sider af salen.

Hermed siger Pia, at hvis Venstre igen skulle kunne samle et flertal i byrådssalen, vil politikken være den samme. Og de partier, der udgør oppositionen, vil være tvunget til også at mene, stemme og afgøre sager i byrådet på samme måde som nu.

Hvor er det dog godt, at vi har kommunalvalg snart. Venstre mener, at skoledrift og ældrepleje er prioriteret højt af byrådet. Det er virkelig en forvrængning af sandheden. Det er gentagne gange blevet belyst, at Assens Kommune ligger helt i bunden med hensyn til bevillinger på disse velfærdsområder blandt kommunerne på Fyn. Det er rigtigt, at hele byrådet stemte for budgettet, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at hele byrådet finder, at disse områder er prioriteret højt nok. Tværtimod.

Derfor er det godt, at vi har et kommunalvalg snart. Socialdemokratiet vil lægge mange kræfter i at få netop de nævnte velfærdsområder prioriteret langt højere og med en stabil forøgelse af bevillinger og kvalitet til gunst for nuværende borgere og forhåbentlig også flere nye, der flytter til kommunen, når de ser, at velfærdspolitikken styrkes.


Socialdemokratiet vil lægge mange kræfter i at få netop de nævnte velfærdsområder prioriteret langt højere

Fra læserbrevet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydfyn

Private havne raser over Svendborg Kommune: Man kan ikke lave regler med tilbagevirkende kraft

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce