Annonce
Kerteminde

Er der overhovedet ingen moral, Thomas Andersen?

John Eriksen er byrådsmedlem for Socialdemokraterne. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Debat: Når en medarbejder ved Fayard får maling på bilen på Lindøs p-plads, kan han udfylde en blanket på kontoret og få sin bil renset og poleret. Sådan en mulighed er der ikke for de ansatte ved de 98 andre virksomheder på Lindø Port of Odense.
Alene den fortrykte blanket fortæller, at Fayard er helt klar over, at der sker udslip af maling i området. Hvad værre er, at der i en afstand af en til to kilometer fra Lindø er malingsrester på vinduer og biler ved borgerne i Munkebo.

Bevidstheden om, at disse malingsrester bæres rundt i luften, burde for længst have fået myndighederne og virksomhederne til at reagere. Værfter andre steder - bl. a. i Hamborg - opsætter midlertidige afskærmninger, når der sandblæses og males.

Når medarbejdere og ledelsen fra MHI Vestas nu siger stop, reagerer man på Lindø. Men det sørgelige er, at mange tidligere henvendelser for borgere i Munkebo er blevet ignoreret både af Fayard og Lindø Port of Odense.

Borgerne i Munkebo må finde sig i, at de i Thomas Andersens verden betragtes som “gadens parlament”, men Lindø Port of Odense og ikke mindst kommunen som miljømyndighed, må nu sikre miljøforhold, så virksomheder og Munkebos borgere åbent og ærligt kan se hinanden i øjnene med bevidstheden om, at der gøres det yderste for miljøet - og det skal ske snarest! Og selvfølgelig uden at der påføres skade på anden mands ejendom og helbred.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce