Annoncørbetalt indhold

Er der knas i parforholdet? Sådan genfinder I gnisten sammen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Føler du også, at gnisten i dit parforhold er forsvundet? Det er ganske normalt. Med tiden kan der godt gå lidt hverdag i det hele. Man kommer til at glemme hinanden i den travle hverdag, og dermed glemmer man også at sætte pris på hinanden, som man gjorde tidligere i forholdet. Det sker især, hvis man bor sammen og derved også ser hinanden hver evig eneste dag. Men der er hjælp at hente. Vi kommer her med et par gode råd til, hvordan du igen forelsker dig i din partner.


Annonce

Lav aktiviteter sammen 

Det kan være en fordel, hvis I deler samme interesser. Det kan være, at I begge elsker at dyrke sport, men måske er I ikke så gode til at få trænet sammen. Lav træningsaftaler med hinanden, så I kan få pulsen op i fællesskab. Så er det også nemmere at komme af sted, nu hvor man har en anden at skulle stå til ansvar for. I kan også tage i biografen sammen, tage ud at spise sammen eller noget helt tredje. Lad gerne som om, at I er på første date. Så bliver gnisten hurtigt tændt igen. Noget andet, som også kan tænde gnisten i et forhold, er ved at tage et kig på alt det bedste sexlegetøj. Det skal helt sikkert nok vække interesse.


Få talt sammen

Kommunikation er nøglen til et langvarigt og sundt forhold. Mange skænderier opstår på grund af usagte ting eller på grund af miskommunikation. Hvis der er noget, som går dig på, så få det sagt på en pæn måde til din partner. Måske er det også på tide at få snakket om, hvordan I bliver bedre kærester eller bedre ægtefæller. Uanset hvad er det altid en god idé at vise interesse i din partner, så vedkommende føler sig set og hørt. Det er noget, som i høj grad skaber nærvær i et forhold. Vær opmærksom på hinanden og hinandens behov. Det er vigtigt.


Er det helt skidt?

Er det hele trist og gråt, og kan I ikke se nogen anden udvej end at gå fra hinanden, så er det selvfølgelig sådan, det er. Dog skal man tænke sig ekstra godt om, hvis man har børn sammen, da dette kan have store konsekvenser for børnene og deres liv. Prøv eventuelt med en god parterapeut. Det er ikke sikkert, det virker, men man kan i det mindste give det et skud. Hvem ved? Måske finder i gnisten sammen, når først I åbner op for, hvad det er, der mangler i jeres parforhold.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.