Annonce
Nordfyn

Entreprenør forlænger ikke kontrakt: Nyt udbud på vej

NCC vil ikke forlænge kontrakten om pasning af blandt andet rabatter. Vej og Park i Nordfyns Kommune er ikke i stand til at give et tilbud på opgaven, da maskiner er afhændet og medarbejderne er virksomhedsoverdraget. Foto: Arkiv.

NCC ønsker ikke at forlænge kontrakt med Nordfyns Kommune om pasning af grønne områder, græsklipning og rabat- og hegnsklipning.

Nordfyn: Tidligere stod Nordfyns Kommune selv for at passe grønne områder, klippe græs osv.

Men 1. april 2016 indgik Vej og Park i Nordfyns Kommune en fire-årig aftale med den private entreprenør NCC om pasning af grønne områder, græsklipning og rabat- og hegnsklipning mv.

NCC ønsker dog ikke at forlænge kontrakten, og det betyder, at der allerede nu skal sættes gang i en ny udbudsproces.

- NCC mener ikke, at det har kunnet løbe rundt for dem, så nu skal vi have lavet et nyt udbud for at finde en ny entreprenør til opgaven, siger Anders Thingholm (K), udvalgsformand for Teknik og Miljø.

Arbejdet med det nye udbud påbegyndes her i slutningen af 2018. Et nyt udbud kan derfor være klar til at blive sendt ud umiddelbart op til sommerferien 2019, og der kan indgås en ny kontrakt inden årsskiftet 2019/2020.

Forvaltningen skal vurdere, om der er andre arbejdsopgaver, som skal med i udbuddet. Eller om nogle af opgaverne skal sendes tilbage til Vej og Park igen. Detaljerne omkring udbuddet skal Teknik- og Miljøudvalget senere godkende.

Annonce

Koster halv million

Nordfyns Kommune har brug for en rådgiver til gennemførelsen af et nyt udbud. Det forventes, at udgiften vil blive mindre end det første udbud, da blandt andet alle arealer nu er registreret. Der forventes en udgift på cirka 500.000 kroner.

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Annonce