Annonce
Kultur

Endnu et navn på plakaten: Ester Brohus med ny musikalsk legekammerat på Midtfyns Festival i 2020

Ester Brohus med band er det senest offentliggjorte navn til Midtfyns Festivalen i 2020. Pressefoto

Ringe: Sangeren og musikeren Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard, som var Kim Larsens kapelmester og guitarist gennem 24 år. Sammen kommer de forbi Midtfyns Festivalen med et fuldt orkester i ryggen, lyder det i en pressemeddelelse fra festivalen.

Samarbejdet mellem Ester Brohus og Karsten Skovgaard opstod ved lidt af en tilfældighed.

- Jeg havde netop færdiggjort al materialet til en ny udgivelse, da jeg mødte Karsten. Det kunne ikke passe bedre. Karsten er meget inspirerende at arbejde sammen med, og så spiller han jo helt fantastisk, fortæller Ester Brohus.

Ester Brohus' nye album, som er det 12. i rækken, forventes at komme på gaden i begyndelsen af 2020. I øvrigt forventer hun, at der inden længe kommer en ny single på gaden.

Den arbejder de med i studiet hos Knud Møller, som også er en af Ester Brohus' musikalske samarbejdspartnere, med hvem hun snart kan fejre 20-års jubilæum.

Knud Møller og Ester Brohus stod blandt andet bag albummet "Poor pretty little me", som høstede ikke mindre end tre Grammy Awards tilbage i 2001.

Billetsalget til Festivalen på Dyrskuepladsen i Ringe er i fuld gang på midtfynsfestival.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce