Annonce
Odense

Endnu en toppost ledig: By- og Kulturdirektør forlader Odense

Anne Velling forlader stillingen som direktør i By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune 1. august for at blive kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune skal have ny direktør.

For 1. august stopper Anne Velling, fordi hun har fået job som kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune. Dermed siger hun farvel til Odense Kommune, hvor hun i 13 år har været ansat i forskellige stillinger.

- Det har været nogle fantastiske år med mange spændende opgaver. Odense har virkelig løftet sig, og jeg har været glad for at være en del af udviklingen. Undervejs har jeg haft mange gode kolleger og eksterne samarbejdspartere, som jeg vil sige tak til.

- Jeg vil også gerne fremhæve medarbejderne i By- og Kulturforvaltningen. Det har været dejligt at opleve den dedikation og loyalitet over for borgerne og Odense, som er i forvaltningen, og jeg tvivler ikke på, at min efterfølger vil mærke det samme, siger Anne Velling, der får rosende ord med på vejen af Jane Jegind (V), by- og kulturrådmand i Odense Kommune.

- Det har været en fornøjelse at arbejde tæt sammen med Anne Velling i mere end fem år. Hun har ydet en stor indsats med at udvikle forvaltningen i en tid, hvor vi har fået flere opgaver og færre ressourcer. Her har der været brug for en sikker hånd, og det har Anne Velling.

- Jeg ønsker hende al mulig held og lykke med opgaven som kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune. Det er altid dejligt, når andre også bemærker, at vi har dygtige folk i Odense, siger Jane Jegind.

Den ledige stilling som direktør for By- og Kulturforvaltningen bliver slået hurtigst muligt, og fra 1. august vil der ske en midlertidig konstituering i stillingen.

Også Børne- og Ungeforvaltningen skal have ny direktør, efter Poul Anthoniussen mistede livet i en trafikulykke i december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce