Annonce
Sport

Endnu en: Høj stopper også på kontrakt i Dalum

Den høje forsvarsspiller sammen med sportsdirektør Jens Lolch i forbindelse med kontraktforlængelsen. Foto: Robert Hierath
Jacob Mikkelsen og Dalum har indgået ny aftale, så den høje forsvarsspiller også nu er kontraktspiller i 3. divisionsklubben.

FODBOLD: I fredags annoncerede Dalum, at Rasmus Schmidt havde skrevet under på en ny aftale og dermed var blevet den første kontraktspiller i Dalum i nyere tid. Samtidig fortalte klubben, at flere nyskrevne kontrakter var på vej.

Og det er allerede sket. Næste mand til at sætte blæk på en Dalum-kontrakt er den høje forsvarsspiller Jacob Mikkelsen.

Den 22-årige midtstopper kom til Dalum fra OB's U19-hold for tre år siden. Dengang satte han sig hurtigt på den ene plads i midterforsvaret og har været en profil for Dalum siden - lige bortset fra i sidste sæson, hvor en hjernerystelse holdt ham ude i store dele af sæsonen.

Annonce

Dalums sportsdirektør Jens Lolch tror på, at krumtappen kommer stærkt tilbage.

- Jacob Mikkelsen betyder rigtig meget for vort divisionshold, primært naturligvis i den defensive del af spillet. Overgangen fra ungdom til senior klarede Jacob på bedste vis for et par sæsoner siden og har efterfølgende lagt yderligere på hans niveau. Han er yderst seriøs med sin fodbold og godt forberedt til hver træning, hver kamp samt i hans måde at tilgå fodbolden på. Jacob fik desværre et lille tilbageslag i sidste sæson med hans hovedskade, men jeg er sikker på at Jacob får en stor rolle for Dalum IFs divisionshold i den kommende sæson, siger Lolch i en pressemeddelelse.

Stor taknemmelighed

Spilleren selv takker klubben for tilliden og støtten oven på skaden.

- Først og fremmest er jeg meget taknemmelig og glad for at jeg kan skrive under på en kontrakt med Dalum IF. Jeg er glad for, at klubben ser mig som en vigtig del af dette spændende projekt, som jeg glæder mig til at være en fortsat del af, siger Mikkelsen.

- Jeg kan nu fokusere på at komme 100% tilbage efter min skade, så jeg kan hjælpe holdet i den kommende sæson. Jeg er meget taknemmelig for den opbakning og tillid som klubben har givet mig i forbindelse med mit skadesforløb i den forgangne sæson, det vil jeg på alle måder forsøge at betale tilbage for. Jeg er meget glad for at være i Dalum IF og tror på at både holdet og jeg kan udvikles yderligere her.

- I forhold til den kommende sæson bliver det først og fremmest vigtigt at komme godt fra start så vi dermed kan få et godt afsæt for den resterende del af sæsonen. Det er en stærk 3. division som vi bliver en del af. Det bliver spændende og som altid glæder jeg mig ekstremt meget til sæsonstarten.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Psykolog om dødssyge Marcos sidste tid: Kommunen bør gentænke beslutning - og det skal være nu

Danmark

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Campingvogn stod i flammer, så nabovognene smeltede: - Folk skyndte sig at tømme dem for gasflasker og sikre stedet

Nordfyn For abonnenter

Charlotte har fået nok: - Jeg er overhovedet ikke sart, jeg er bare træt af gaderæs i Bogense

Odense

Mangler du en slange?: Kongeboa på afveje i det centrale Odense

Assens

Nu lykkedes det: Sandra skal til Aalborg for at studere psykologi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Danmark For abonnenter

Afpresning, milliardsvindel og kidnappede katolikker: Få overblik over skandalen i Vatikanet

Kerteminde

Kommunen trækker stikket for havnens madvogne: - Det er rigtig nok, at vi har annulleret de aftaler

Danmark

Få overblikket: Her er uddannelserne med det højeste snit

Odense

78-årig kvinde reddet ud af brændende lejlighed: Personalet handlede snarrådigt

Odense For abonnenter

Hans Jørgen fra Odense lavede sabotage med sine fætre fra Churchill Klubben: Endte for en tysk krigsret og mistede livet

Nyborg

Slut med test i Nyborghallerne: Vaccination og kviktest samles på ét sted

Annonce