Annonce
Sport

Endnu en forstærkning: HC Odense henter 20-årig keeper i talentsamarbejde

20-årige Mathias Mosegaard har skrevet under med HC Odense. Foto: HC Odense
20-årige Mathias Mosegaard skal i næste sæson vogte buret på HC Odenses 1. divisionshold. Han er hentet hos det odenseanske talentsamarbejde HC Odense Håndbold Akademi.

HÅNDBOLD: Der bliver rustet op i HC Odense frem mod næste sæson. Klubben har allerede hentet stregspilleren Casper Dohn Jensen, og nu er endnu en forstærkning på plads.

Odenseanerne henter nemlig det 20-årige keeper-talent Mathias Mosegaard ind til 1. divisionstruppen.

Målvogteren er hentet i det odenseanske talentsamarbejde HC Odense Håndbold Akademi, hvor HC Odense sammen med en række andre klubber lægger mange kræfter i at udvikle fynske topspillere.

Annonce

Den unge keeper, der allerede i denne sæson har trænet med nogle gange hos førsteholdet, ser frem til at blive en fast del af truppen.

- Jeg glæder mig bare helt vildt, siger Mathias Mosegaard i en pressemeddelelse fra HC Odense og fortsætter:

- Og det er lidt af en drøm at være med på 1. holdet. Jeg er indstillet på at give mig 100% og bruge al min fritid på det, og jeg tænker at den nye assistenttræner Thomas Bredahl kan være med til at udvikle mig.

Keeperen er vokset op i Marslev udenfor Odense og har i denne og sidste sæson primært repræsenteret HC Odense Håndbold Akademi på U19-holdet. Derudover har han også spillet kampe for DHG i 2. division - det hold fungerer som andethold for HC Odense.

Mosegaard kan se frem til at få Daniel "Ludo" Nielsen som cheftræner, da han til næste sæson skifter tøjlerne i Otterup ud med trænersædet i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce