Annonce
Nyborg

Endnu en brand: Tekniske undersøgelser fortsat i gang

Foto: Local Eyes
Natten til fredag har der været brand i en villa i centrum af Nyborg. Brandårsagen er endnu ikke fastlagt.

Nyborg: Natten til fredag klokken 23.26 måtte Beredskab Fyn og Fyns Politi rykke ud til endnu en brand i Nyborg. Denne gang var det i en villa med kælder, stueetage og førstesal på Jernbanegade i centrum af Nyborg.

Branden var startet i kælderen, men det har endnu ikke været muligt at fastlægge brandårsagen. Derfor skal politiet i løbet af fredagen undersøge omstændighederne nærmere, så det kan blive klarlagt, om branden kan være opstået af sig selv eller eventuelt være påsat.

Fredag middag kunne vagtchef, Steen Nyland, fortælle, at politiet fortsat er i gang med de tekniske undersøgelser på stedet, som de sammenligner med undersøgelserne fra de tidligere brande i Nyborg. Vagtchefen kunne dog ikke fortælle, hvornår der er endeligt svar på de tekniske undersøgelser.

- Vi har selvfølgelig de tidligere brande i Nyborg i baghovedet, men vi kan ikke sige, om branden er påsat eller opstået i for eksempel en fryser, der har stået i kælderen, før vi ved mere, lød det fra vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen fredag morgen.

Beboerne i huset nåede selv at komme ud, inden branden bredte sig, hvorefter naboen ringede efter brandvæsenet.

Annonce
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

112

Tyv stjal værktøj

Annonce