Annonce
Nyborg

Endnu en brand: Tekniske undersøgelser fortsat i gang

Foto: Local Eyes
Natten til fredag har der været brand i en villa i centrum af Nyborg. Brandårsagen er endnu ikke fastlagt.

Nyborg: Natten til fredag klokken 23.26 måtte Beredskab Fyn og Fyns Politi rykke ud til endnu en brand i Nyborg. Denne gang var det i en villa med kælder, stueetage og førstesal på Jernbanegade i centrum af Nyborg.

Branden var startet i kælderen, men det har endnu ikke været muligt at fastlægge brandårsagen. Derfor skal politiet i løbet af fredagen undersøge omstændighederne nærmere, så det kan blive klarlagt, om branden kan være opstået af sig selv eller eventuelt være påsat.

Fredag middag kunne vagtchef, Steen Nyland, fortælle, at politiet fortsat er i gang med de tekniske undersøgelser på stedet, som de sammenligner med undersøgelserne fra de tidligere brande i Nyborg. Vagtchefen kunne dog ikke fortælle, hvornår der er endeligt svar på de tekniske undersøgelser.

- Vi har selvfølgelig de tidligere brande i Nyborg i baghovedet, men vi kan ikke sige, om branden er påsat eller opstået i for eksempel en fryser, der har stået i kælderen, før vi ved mere, lød det fra vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen fredag morgen.

Beboerne i huset nåede selv at komme ud, inden branden bredte sig, hvorefter naboen ringede efter brandvæsenet.

Annonce
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];