Annonce
Nordfyn

Endnu en anerkendelse til VM i cyklecross

VM i cyklecross trak tusinder af tilskuere til Bogense. Arkivfoto:
Med Nordfyns Erhverv og Turisme som hovedaktør fik VM i cyklecross tildelt "Årets Skulderklap" af Destination Fyns Advisory Board.
Annonce

Nordfyn: Med tidligere vindere som eksempelvis Bridgewalking og Heartland Festival skal der en vist kvalitet og kaliber til for at komme i betragtning til at modtage "Årets Skulderklap" af Destination Fyns Advisory Board.

Derfor var anerkendelsen også til at tage og føle på, da arrangørerne af VM i cyklecross i Bogense med Nordfyns Erhverv og Turisme (NEET) som hovedaktør, tirsdag modtog det årlige skulderklap af Destination Fyn. VM, der blev afviklet den første weekend i februar, blev udvalgt blandt indstillede kandidater. På vegne af VM-arrangørerne modtog direktør for NEET, Per Olesen, skulderklappet, da Destination Fyn holdt konference i Svendborg.

- Det var en super dejlig overraskelse. Ikke mindst når man ser, hvilket selskab af tidligere vindere, som vi nu er kommet i, siger Per Olesen og hæfter sig samtidig ved, at det var anden gang i løbet af få dage, at VM blev anerkendt.

Fredag aften blev begivenheden kåret som årets cykleevent i 2019 i Danmark. Årets Skulderklap er en uhøjtidelig anerkendelse af en virksomhed eller et tiltag, som har bidraget til at skabe innovation, opmærksomhed, samt ny vækst i turismen på Fyn, og som repræsenterer mod og nytænkning på en måde, der er til inspiration for andre aktører inden for fynsk turisme.

Annonce

Håber på flere effekter

24 nationer var repræsenteret til VM i cyklecross og samlede over 15.000 tilskuere. VM i cyklecross i Bogense blev afviklet første weekend i februar, hvor 280 ryttere fra 24 nationer samlede over 15.000 tilskuere.

- Det var for os selvfølgelig en sportevent, men det var i endnu højere grad en turistevent. Dels var der masser af overnatninger og restaurantionsomsætning i weekenden og op til. Men vi håber naturligvis også, at nogle af gæsterne kommer tilbage. Da glæder det os, at næsten 9 ud af 10 gæster, der kom fra udlandet og Danmark, Fyn undtaget, fandt det sandsynligt, at de som følge af VM i cyklecross vil besøge Fyn og Bogense igen, siger Per Olesen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce