Annonce
Fyn

13-årig antastet af ældre mand: Politiet efterlyser haltende mand uden fortænder

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Fyns Politi fik onsdag eftermiddag endnu anmeldelse, efter en 13-årig pige i Vissenbjerg blev antastet af en mand i en hvid varebil.
Annonce

Opdateret: Fyns Politi oplyser, at det er samme pige, der forurettet i de to sager fra Vissenbjerg

112: Mellem klokken 15.05 og 15.15 onsdag blev endnu en 13-årig pige i Vissenbjerg antastet af en ældre mand. Denne gang på Kirkehelle ved Lunderskovhuse.

Fyns Politi beder derfor om hjælp til at identificere en dansktalende mand på ca. 60 år, 175 centimeter, spinkel og med at par meget specifikke karakteristika. Han mangler angiveligt sine fortænder og har måske et modermærke eller lignende ved den ene mundvig. Manden ryger desuden cigaretter og halter.

Han kørte i en hvid varevogn svarende til Peugeot Partner - måske med gule papegøjeplader. Efter hændelsen kørte han fra stedet mod syd.


Det er stort set samme sted i Vissenbjerg, de to hændelser er sket, og signalementet af bilen er også i store identisk. De meget specifikke træk, som vi har fået i signalementet i dag, burde kaste nogle henvendelser af sig

Vagtchefen, Fyns Politi


Det er anden gang denne uge, at en ældre mand antaster en 13-årig pige i Vissenbjerg.

Mandag eftermiddag måtte en 13-årige flygte, efter at hun var blevet forsøgt lokket ind i en hvid varebil af en ældre mand. Episoden skete omkring klokken 14.15 ved krydset Vestergade-Østergade og Kirkehelle og Søndersøvej i Vissenbjerg.

Den ældre mand kom kørende i den mindre varebil og henvendte sig til den 13-årige pige. Han ville have hende til at sætte sig ind i bilen og køre en tur med ham, men det afviste hun. Så viftede manden med et bundt pengesedler, og igen afviste pigen ham. Så forsøgte han at lokke hende med en tur på McDonalds.

Det tyder på, at der er sammenhæng mellem de to hændelser. Hvis man kender manden, bedes man kontakte Fyns Politi på tlf. 114.

- Det er stort set samme sted i Vissenbjerg, de to hændelser er sket, og signalementet af bilen er også i store identisk. De meget specifikke træk, som vi har fået i signalementet i dag, burde kaste nogle henvendelser af sig. Vi håber i hvert fald, at informationen om de manglende fortænder kan resultere i nogle henvendelser, siger vagtchefen ved Fyns Politi onsdag aften.

Han roser den 13-årige pige, der onsdag aften blev antastet.

- Hun løber straks fra stedet og får med det samme kontaktet sine forældre. Hun er blevet forskrækket, men har ikke lidt fysisk overlast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Annonce