Annonce
Nordfyn

Endelig solgt: Bogense Sygehus bliver til boliger

Bogense Sygehus er i frygtelig forfald, men nu er der udsigt til, at bygningerne bliver revet ned for at gøre plads til boliger. Arkivfoto

Det forfaldne Bogense Sygehus kan snart være under forandring. Nordfyns Kommune har købt den gamle hovedbygning, og Dan Mark Ejendomme, der ejer størstedelen af bygningerne, har fået lov til at opføre boliger.

Annonce

Bogense Sygehus har været en torn i øjet på mange, efterhånden som det er blevet mere og mere forfaldent, men nu er der godt nyt.

Den gamle hovedbygning, hvor der har været fødeklinik, er købt af Nordfyns Kommune, og de resterende bygninger vil blive revet ned for at gøre plads til boliger.

Det er Dan Mark Ejendomme, der ejer de langt de fleste bygninger på sygehusgrunden, og planen er at rive det hele ned for at gøre plads til boliger i to og tre etager. Boligerne bliver 80 til 120 kvadratmeter, og mange af dem får havudsigt.

Annonce

Sælger har en drøm

Det er Per Forstad, der har solgt den gamle hovedbygning til Nordfyns Kommune, og han har særligt ét ønske for bygningens fremtid:

- Jeg er klar over, at jeg ikke kan stille nogen krav omkring anvendelsen af bygningen, men omvendt har borgmesteren (Morten Andersen, red.) heller ikke afvist tanken, så for mig lever drømmen om det nye vandrerhjem i Bogense stadig, skriver Per Forstad i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce