Annonce
Nordfyn

Endelig sol og sommer: Badegæster tog revanche på Hasmark Strand

Kæresteparret Kamilla Madsen og Asbjørn Jeppesen var glade for, at vejrguderne havde holdt hånden over dem under deres fælles ferie. Foto: Victor Bebe Larsen
En grå og trist juli er blevet erstattet af en indtil videre solrig og varm august. Mens de fleste efterhånden er vendt tilbage på arbejde og i skole, var nogle tirsdag taget til Hasmark Strand for at revanchere sig for en kedelig måned.
Annonce

Hasmark: Solen skinnede højt på himlen tirsdag formiddag ved Hasmark Strand, som en større håndfuld mennesker havde fundet til for at nyde det gode vejr og få sig en dukkert.

To af dem, der havde fået den tanke, var kæresteparret Asbjørn Jeppesen og Kamilla Madsen, der havde fundet sig en placering i det hvide sand. De var kørt afsted fra Odense og med sig havde de blandt andet medbragt håndklæder, juice og snorkeludstyr til dagen på stranden.


Der var selvfølgelig gæster på grund af campingpladsen og sommerhusene, men nu er der også strandgæster efter folk får fri fra skole og fra arbejde

Maja Rasmussen, medarbejder i Hasmark Grill og Minigolf


Det var parrets tredje udflugt til netop Hasmark Strand inden for en uge, og de to har netop skyndt sig at nyde den sidste ferie, inden Asbjørn igen skal starte på maskinmesteruddannelsen i næste uge.

- Vi er her for at nyde, at vi har noget ferie sammen og for at nyde det gode vejr, fortæller Asbjørn Jeppesen, før Kamilla Madsen tilføjer:

- Og så har der de sidste par dage været for varmt til at være hjemme.

Annonce

Godt salg i isen

Ved Hasmark Grill og Minigolf, som ligger få meter fra stranden, har medarbejder Maja Rasmussen lagt mærke til en stigende aktivitet omkring stranden i takt med, at vejret igen er blevet bedre.

Maja Rasmussen har haft ekstra travlt i august måned ved Hasmark Grill og Minigolf. Foto: Victor Bebe Larsen

- I juli var der jo overskyet hele tiden, der var ikke nogle mennesker nede på stranden, og så lige pludselig har vi strandgæster. Der var selvfølgelig gæster på grund af campingpladsen og sommerhusene, men nu er der også strandgæster, når folk får fri fra skole og fra arbejde, fortæller Maja Rasmussen.

Hun forklarer, at det har været svært at sammenligne dette års salg med tidligere sæsoner på grund af de omstændigheder, som corona har medført, men at de til trods har kunnet mærke en markant travlhed i august.

- Det har været en del bedre, end det har været i juli, da der ikke var så godt vejr. Og selvom folk er startet på arbejde og i skole igen, er det stadig helt vildt, og vi får solgt en masse is. Det går ret godt, der er ikke så meget mere at sige, fortæller Maja Rasmussen.

Annonce

Revanche for juli måneds dårlige vejr

Nede på stranden føler kæresteparret Asbjørn Jeppesen og Kamilla Madsen, at de har fået revanche for det dårlige vejr i juli. Her havde Kamilla brugt størstedelen af måneden på at skrive sin bachelor i psykologi, så de var begge glade for det gode vejrs timing.

-  Vi har været mega heldige med vejret. Nu fik jeg endelig fri, og så begynder det bare at blive virkelig varmt, fortæller en glad Kamilla.

- Jeg tror faktisk allerede vi skal herud igen i morgen, siger Asbjørn smilende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce