Annonce
Kerteminde

Endelig - Sanne fra Havnen får lov til at låne to p-pladser til at servere fadøl, men med et enkelt kompromis

Sanne Fonnesbæk, Restaurant Havnen, Kerteminde
Sanne Fonnesbæk fra Restaurant Havnen har fået tilladelse til at benytte to parkeringsplader til udeservering.

Kerteminde: - Selvfølgelig skal hun have lov. Når vi har givet andre restauranter lov til at låne parkeringspladser, skal hun da også have det, fortæller Terje Pedersen (DF), medlem af kommunens miljø, natur- og teknikudvalg.


Det er rart at se, at kommunen lytter.

Sanne Fonnesbæk


Annonce

Sanne Fonnesbæk, der forpagter Restaurant Havnen, har fået tilladelse til at benytte to parkeringspladser til udeservering. Det er anden gang hun ansøger om det, da hun første gang fik afslag.

- Det er rart at se, at kommunen lytter. Jeg er rigtig glad for, at de vil lade mig bruge de pladser. Det er så dejligt, at kommunen hører på, hvad man siger, fortæller Sanne Fonnesbæk.

Sanne Fonnesbæk har fået tildelt pladserne fra 1. Juli og fem uger frem. Fra torsdag til søndag vil det være muligt, at nyde alt Restaurant Havnen har at byde på kombineret med en udsigt ud over vandet.

Fra torsdag til lørdag vil der være åbent til klokken 22 og om søndagen til klokken 18.

Udvalget lavede et kompromis

Sanne Fonnesbæk ville helst have udeservering hver dag, men da det måske kan være generende for Restaurant Havnens naboer kom miljø, natur og teknikudvalget med et kompromis.

- Vi kiggede på området og tænkte på naboerne. Folk bor jo meget tæt på. De har måske ikke interesse i, at der er udeservering hver eneste dag. De tidspunkter vi har givet er dem, hvor vi mener, at det vil forstyrre naboerne mindst, fortæller formanden for miljø, natur- og teknik, Jesper Hempler (SF).

Til at starte med var hun nervøs for, at de begrænsede dage ville betyde, at pladserne måske ville blive optaget i perioderne, hvor der ikke var tilladt udeservering.

- Hvis nu nogle parkerede der onsdag aften, ville det for eksempel være svært for mig at få bilen flyttet, fortæller Sanne Fonnesbæk.

Ifølge Jesper Hempler har hun dog ikke noget at være nervøs for.

- Hun godt kan lade alle sine ting stå derude. Det er hendes pladser i de uger. Det er bare kun i de tidspunkter, vi har givet, hvor der må sidde folk der, fortæller han.

Da Sanne Fonnesbæk får det at vide bliver hun glad.

- Det er så dejligt, at jeg må have mine ting stående derude. Så er der jo ingen problemer. Det bliver så godt med udeservering, så for eksempel turisterne vil kunne sidde udenfor og nyde den smukke udsigt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce