Annonce
Odense

Endelig får fynboerne charterrejse-ønsket opfyldt: Rejs til Mallorca fra Odense Lufthavn

Mallorca blev i første omgang kendt som et rejsemål, man tog til for at ligge ved stranden. Siden kom en periode, hvor nogle rynkede på næsen af dem, der valgte Mallorca og grisefesterne. I dag regnes det som et eksklusivt feriested, og mange kendte og velhavende har feriebolig på øen. Foto: Colourbox
Charterbureauet Spies fordobler kapaciteten ud af Odense Lufthavn og erstatter Varna i Bulgarien med alletiders mest populære chartermål, Mallorca. Fynske kunder har haft øen som deres højeste ønske med afrejse fra Fyn. Rejserne kan bestilles fra i dag.

Fra sommeren 2020 kan fynboerne flyve fra Odense Lufthavn med Spies til alletiders mest populære chartermål, Mallorca. Det betyder samtidig en fordobling af selskabets kapacitet ud af den fynske lufthavn.

Spies har siden 2013 fløjet til Varna i Bulgarien fra Odense i den absolutte højsæson og med et fly fra selskabet BRA med plads til 105 passagerer. Disse flyvninger gennemføres også i år med første afgang 30. juni. Men næste år stiller rejsearrangøren med et fly fra Thomas Cook Airlines, der har samme ejer som Spies. Der er tale om en Airbus A321 med 212 sæder. Flyvningerne til Mallorca erstatter dem til Bulgarien.

Carlos Cebrian, produktchef i Spies, er slet ikke nervøs for, om rejserne til den spanske ferieø kan sælges:

- Mallorca er det mest komplette rejsemål, vi har, og vore fynske kunder har både i spørgeskemaer og på rejsemessen i Odense givet udtryk for, at de meget gerne ville kunne flyve til Mallorca fra Odense Lufthavn.

- Det er især børnefamilierne, vi går efter, fordi vi gennemfører flyvningerne i skolernes sommerferie med første afgang 30. juni og herefter hver tirsdag frem til 4. august.

Carlos Cebrian tilføjer, at netop Mallorca er et helt specielt rejsemål for Spies, idet det var hertil, grundlæggeren af selskabet, Simon Spies, sendte sine første gæster til. De ankom med skib fra Barcelona.

Intet andet charterrejsemål har gennem tiderne været så populært som Mallorca, og det skyldes ifølge produktchef Carlos Cebrian, Spies, ikke mindst, at øen har noget at tilbyde alle typer rejsende. Foto: Colourbox

200 hoteller på øen

På Mallorca indlogerer selskabet sine gæster på over 200 hoteller fordelt på 21 forskellige lokaliteter rundt på øen.

Næste års sommerrejser fra Odense sættes allerede til salg torsdag den 20. juni. I første omgang kan man dog ikke booke værelse på samtlige hoteller, men "kun" på dem, Spies selv ejer eller har langtidskontrakt med. Priserne ligger ifølge produktchefen på niveau med dem, man vil se, hvis man søger på Mallorca-afgange fra Billund og København. I første omgang vil det være de dyrere hoteller, der kan reserveres, men om et par måneder kommer de billigere også med - fra cirka 4000 kroner for flyrejse og hotel.

Blandt de hoteller, der udbydes med det samme, er firestjernede Sunprime Palma Beach, som med afrejse 28. juli næste år koster 4695 kroner pr. person. Det er også muligt blot at købe flybillet og selv finde overnatning. Den koster 3995 kroner.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Voldsomt forurenet fabriksgrund uden ejere undrer René: - Jeg tænker, at det ikke kan passe, at det skal overses det her

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Årets bedste - Odense-restaurant vinder igen: Ingen gør det bedre end Michelle og Jakob

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Blev landskendt for at drikke sit eget tis for åben skærm: Nu kaster 33-årige Camilla sig ud på en vanvittig rejse

Kerteminde

Efter 25 år blev Martin fyret på avisen: Nu nyder han solopgangene fra sit nye rullende kontor

Erhverv

Efter lang forsinkelse: Fynsk fibernet bliver langsomt åbnet for konkurrenter

Erhverv

266 rækkehuse på vej ved eventyrdigters store skov: - Det går rimelig tjept

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Assens For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Assens

Hvem skal passe farmor

Plejehjem fik nok af konflikter med pårørende: Nu smitter det gode samarbejde af på alt andet - også sygefraværet

Sport

Chris Anker Sørensen bliver begravet i stilhed

Erhverv

Hos Aktiedysten kan du risikofrit satse på den næste aktieraket: Nu går virksomheden efter at blive en international platform

Odense For abonnenter

Undgik konkurs med fiktive flytninger: Entreprenør-ægtepar mødt med stort millionkrav

Fyn

Skoledag uden skideballer: Fyn kan muligvis også få skoler uden skældud til eleverne

Annonce