Annonce
Nordfyn

Endelig: Nyt klubhus indviet i Otterup

Indvielsen blev markeret med snoreklipning af udvalgsformand Mette-Landtved Holm (V) og borgmester Morten Andersen (V). Nordfyns Kommune har støttet klubhusbyggeriet med 7,5 millioner kroner. Foto: Dorthe Wolff
Ombygningen havde nær kostet OB & IK en opsigelse fra klubbens højtskattede halinspektør og madmor, men lørdag formiddag kunne Otterup Boldklub endelig markere og fejre et nyt klubhus ved en officiel indvielse.
Annonce

Otterup: - OB & IK har levet i en skurvogn fra september 2019 til april i år, og jeg har vist også været tæt på at få en opsigelse fra Lotte undervejs.

Sådan lød det fra klubformand Bent Hjortebjerg under den officielle indvielse af Otterup Boldklubs nye klubhus lørdag formiddag. Byggeprocessen har nemlig ikke været uden bump på vejen.


Byggefasen har ikke været uden problemer (...). Det har givet mange bekymringer, især for Sigurd, Søren og Lotte, som har ligget søvnløse flere nætter.

Bent Hjortebjerg, klubformand


- Byggefasen har ikke været uden problemer, hverken i forhold til selve byggeriet eller i forhold til, at processen blev forsinket. Det har givet mange bekymringer, især for Sigurd, Søren og Lotte, som har ligget søvnløse flere nætter.

Annonce

Tak til frivillige

Men en opsigelse landede der nu aldrig hos Bent Hjortebjerg, og lørdag kunne han byde velkommen til den officielle indvielse, og det med mad fra stadioninspektør Liselotte Jensen, bedre kendt som Lotte, der har været i stand til at holde sit køkken i gang og servicere op mod to tusind mennesker til en kamp mod OB i september.

https://fyens.dk/artikel/f%C3%B8r-pokalbraget-tr%C3%A6ngsel-i-vip-skurvognen

Ved indvielsen var der blandt andet deltagelse af nogle af de omkring 40 frivillige - mestendels fra OB & IK's seniorklub - som havde gjort sig fortjent til en særlig tak.

Det nye klubhus må også indrette sig efter nye tider, og der var derfor krav om mundbind under arrangementet for alle, der ikke sad ned. Foto: Dorthe Wolff

- Der er blevet lagt rigtig mange timers arbejde, både på hverdage, i weekend og på helligdage, og det skal de have stor tak for. Det frivillige arbejde er blevet opgjort til en million kroner, fortalte Bent Hjortebjerg.

Annonce

You'll never walk alone

Og det var da blandt andet med det in mente, at formand for Erhvervs, Kultur- og Fritidsudvalget, Mette Landtved-Holm (V), refererede en velkendt frase fra en vis engelsk fodboldklub, da hun sagde et par ord under indvielsen.

Der blev både klappet og kippet med flaget, da Otterup Boldklub endelig kunne markere klubbens nye klubhus ved en officiel indvielse. Foto: Dorthe Wolff

- You'll never walk alone er meget sigende for det, der er sket her. Det er jo ikke en mands fortjeneste, at Otterup har fået det her flotte klubhus, det er en fælles indsats, der sætter streg under, hvad vi kan sammen.

Indvielsen skulle egentlig have fundet sted i foråret, men blev som så mange andre arrangementer udskudt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fra sexchikane til alderschikane

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce